99/09/30--الی بانو


قیمه یا قورمه؟ انتخاب شما کدومه ؟طرفدار کدومین؟ من اگه قیمه رو شبیه قیمه ی نذری درست کنن طرفدار قیمه هستم بیشتر😋
و شعار همیشگیم اینه : قیمه ای که عطر دارچین و زعفرون و گلاب اش تا روز بعد توی خونه نپیچه قیمه نیست.تامام!
خب قیمه به گلاب و زعفرون ودارچین و هل خیلی بستگی داره و البتههههه روغن حیوانی 😋
 
 
 
 
 
اینطوری خیلی مجلسی طور میشه قیمه
من واسه قیمه یدونه پیاز رو نگینی خرد میکنم تو روغن تفت میدم گوشت (سیصد گرم)رو بهش اضافه میکنم و زعفرون و یدونه چوب دارچین و نمک و کمی پودر یا عرق هل اضافه میکنم ،لپه ها (به اندازه‌ی چهار تا مشتِ خودم😅)رو که فقط یک ساعت خیس کردم رو بهشون اضافه میکنم و کمی تفت میدم .یک قاشق رب گوجه اضافه میکنم و تفت میدم که خامیش گرفته شه. تو این مرحله دو قاشق  زعفرون هم میزنم که طعم فوق العاده ای به خورشتتون میده.در نهایت با دو سه لیوان آب و دوتا لیمو عمانی که با چنگال سوراخ کردم میذارم خوب بپزه و جا بیوفته ... نیم ساعت آخر پخت هم یک قاشق گلاب و یک قاشق ادویه مخصوص قیمه اضافه میکنم که رنگ و لعاب و عطر فوق العاده میده به قیمه و چوب دارچین رو‌خارج میکنم ، در نهایت با سیب زمینی فراوون سرو میکنم(بیشتر از آنچه در عکس می‌باشد😋🍟)
نکته:اگه دوست دارین رنگ قیمه تون روشن باشه به جای پودر دارچین از چوب دارچین یا عرق دارچین استفاده کنین 🌻
لبخندتون براه🍃❤️.
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





اسنک مرغ و تخم مرغ


خوراک گوشت و سیب زمینی


مرنگ


تست مرغ با سس تارتار






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است