99/09/30--الی بانو


سلام دوستان گلم امیدوارم حالتون خوب باشه و با خونه موندن تو شب یلدا همچنان سلامت بمونید. ❣پیشاپیش یلداتون مبارک ❣
با آموزش یه کیک پاییزی بی نظیر اومدم که  پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنبد  چون هم راحته و بافت و طعمش عالیه و برای شب یلدا هم می تونید تو خونه درست کنید و در کنار خانواده از خوردنش با چای لذت ببرید. 🙏
 
 
 
 
آرد  ۲ پیمانه
شکر ۱۵۰ گرم یعنی کمتر از یک  پیمانه ( با یک پیمانه به نظر من خیلی شیرین میشه)
پوره کدو حلوایی  پخته و آب گرفته ۱ پیمانه 
تخم مرغ ۳ عدد همدمای محیط
شیر دو سه قاشق 
روغن نصف پیمانه
وانیل نصف ق چ
نمک یک پنس
بکینگ پودر یک ق م
گردو و شکلات خرد شده 
دارچین ۲ق چ
جوش شیرین نصف ق چ 
من کمی هل و زنجبیل هم استفاده کردم 😍😋
 
 
 
 
همه مواد باید همدمای محیط باشن. 
کدو رو از قبل بخار پز کنید و پوره کنید. نباید خیس و ابدار باشه وگرنه ممکنه کیک خیس بشه. 
فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن کنید. قالب رو با کره چرب و آرد پاشی کنید
تخم مرغ رو با وانیل ، هل و شکر با دور تند همزن حدود ۱۰ دقیقه ببزنید تا کرمی و حجیم بشه بعد روغن رو اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه در حد مخلوط شدن بزنید بعد ترکیب آرد ، بیکینگ پودر، جوش شیرین، پودر زنجبیل و دارچین رو  که قبلا  الک کردین ، کم کم تو سه مرحله به مواد اضافه  و با لیستک به صورت دورانی فولد کرده یا با دور کند همزن در حد مخلوط شدن بزنید ( شیر هم بین آرد من اضافه کردم) ، در آخر  پوره کدو و گردو و شکلات خرد شده یا چیپسی رو اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی باهم مخلوط کنید و در قالب بریزید و در فر  به مدت ۴۵دقیقه بذارید  تا کاملا بپزه.
 
 
 
 
 
 
😍پ. ن :داخل قابلمه روی گاز هم میشه پختش- وجود گردو و شکلات کاملا اختیاری هست اما خیلی توصیه میشه
 
😍پ.ن: بهتره برای پخت این نوع از  کیکها از قالب میان تهی استفاده کنید.
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





ساندویچ مرغ و قارچ


شوگر کوکی باتزیین رویال آیسینگ


پاستا با سس آلفردو


کاپ کیک نارگیلی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است