99/09/28--الی بانو


با اموزش کوکی خاص و فوق العاده خوشمزه ی کدوحلوایی و شکلات در خدمتتون  هستم
بافتش فوق العاده نرم و دوست داشتنیه
بچه ها خیلی خیلی دوستش خواهند داشت و بزرگترا از این طعم و بافت عالی شگفت زده میشن.
 
این کوکی رو با هویج هم میتونید درست کنید.
 
مواد لازم:
کره نرم همدمای محیط : 3/4 پیمانه یا 170 گرم
 
شکر قهوه ای یک پیمانه 
 
شکر سفید ریز دانه 1/4 پیمانه
 
وانیل یک ق چ
 
پوره کدو حلوایی ( پخته و سرد) سه چهارم پیمانه به علاوه ی دو ق غ
 
ارد سفید دو و یک سوم پیمانه یا 300 گرم
 
دارچین دو ق چ 
 
زنجبیل نصف ق چ
 
نشاسته ذرت یک ق م
 
جوش شیرین 1/4 ق چ
 
نمک نصف ق چ
 
وانیل یک ق چ
 
شکلات خرد شده یا چیپسی نصف تا یک پیمانه
 
 
 
 
در یک کاسه شکر سفید و قهوه ای و کره را مخلوط کنید
 
بعد پوره کدو حلوایی و دارچین رو اضافه و مخلوط کنید وانیل هم اضافه کنید
 
ارد + نمک+ جوش شیرین+ زنجبیل و وانیل رو مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید 
 
خمیر منسجمی که کمی چسبناکه درست خواهد شد.در نهایت شکلات رو اضافه کنید 
 
توصیه میکنم نصف لیوان گردوی خرد شده هم داخل خمیر کوکی بریزید. فوق العاده میشه.
 
خمیر را یک تا دو ساعت داخل یخچال بذارید.
 
بعد فر رو روی 180 روشن کنید . داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید.
 
از خمیر اندازه یک گردو با فاصله در سینی فر بذارید
میتونید با دست کمی پهن ترش کنید و روش شکلات بریرید.
 
👈اندازه ی کوکی ها کاملا سلیقه ای هست فقط زمان پخت تغییر خواهد کرد👉
 
 
 
سینی را داخل فر قرار بدید مدت زمان پخت 8 تا 10 دقیقه هست
 
کوکی ها فقط یه کم پهن میشن. یکمم پف می کنن
 
زمانی که پختن دست روش بذارید نرمن و شاید حس کنید نپختن اما اینطور نیست
 
اگه بیشتر تو فر بمونن اون نرمی و لطافتشون بعد از سرد شدن از بین میره 
 
پس برای اینکه قلق کار دستتون بیاد میتونید اول دو تا کوکی بپزید بعد مابقی رو بپزید.
 
بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از پنج دقیقه از سینی فر جدا کنید .
 
بی نهایت خوشمزه و ساده هستند و در شب یلوا جز بهترین پذیرایی محسوب میشن. و هیچی ازشون نمی مونه
بهتون قول میدم عاشق این کوکی بشین
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





میلک شیک نوتلا و توت فرنگی


حلوا آرد گندم


استیک با سس فلفل


شیرموز کاکائو






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است