99/04/03--الی بانو


کیک پنیر و مربای توت فرنگی 🍰🍰🍓🍓
با آموزش کیک بسیار خوشمزه و خاص پنیر و توت فرنگی در خدمت شما هستم.
 
 
 
 
مواد لازم 
: کره گیاهی یا حیوانی همدمای محیط 1 پیمانه یا 225 گرم
پنیر خامه ای همدمای محیط 160 گرم تخم مرغ درشت همدمای محیط 4عدد آرد دو پیمانه یا 250 گرم 
وانیل 1 ق چ.....
نمک نصف ق چ ...
شکر یک و سه چهارم پیمانه یا 350 گرم ....
برای قسمت توت فرنگی: 👇
شکر یک چهارم پیمانه یا 50 گرم 
توت فرنگی 2/3 پیمانه خرد شده 
آب یک چهارم لیوان 
نشاسته ذرت یک ق غ ...
بکینگ پودر نصف ق چ 
 
 
 
 
همه ی مواد رو بذارین همدمای محیط بشن.آرد و بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط و سه بار الک کنید، توت فرنگی و نشاسته و شکر و آب رو داخل یه قابلمه روی حرارت بذارید تا مثل مربا غلیظ بشه و بذارید کنار تا خنک بشه .برای کیک فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید . قالب میان تهی رو هم با کره چرب و بعد آرد پاشی کنید.
کره و پنیر نرم رو دو دقیقه با دور تند بزنید .شکر رو اضافه و پنج دقیقه ی دیگه بزنید.تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هر کدوم رو که اضافه کردین دو دقیقه با مایه بزنید این مرحله بسیار مهم هست اضافه کنید ،وانیل رو هم اضافه کنید.بعد آرد رو اضافه و با لیستک خیلی آرام و به صورت دورانی به خورد مایه بدین. این مرحله هم بسیار مهمه مایه آماده است ،خب قالب هم که آماده است .
 
 
 
 
قالب باید گود باشه یا بزرگ باشه که جا برای پف باشه. حالا دو سوم از مایه رو داخل قالب بریزید،توت فرنگی خنک شده رو روی مایه ریخته وباقیمونده ی مایه کیک رو روی مربا بریزید و صافش کنید.قالب رو به مدت یک ساعت یا یک ساعت و 15 دقیقه در فر بذارید تا بپزه. فر ها با هم متفاوتن پس وقتی به یکساعت نزدیک شدین با خلال دندون چک کنید و قتی تمیز خارج بشه یعنی پخته.من شش تا کاپ کیکم باهاش درست کردم.بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از یک ربع روی توری فلزی برش گردونین و بذارین خنک بشه. ( من یک لایه از ترکیب پودر کاکائو و بادام زمینی خرد شده هم وسط و روی مایه کیک ریختم برای همین یک خط تیره هم میبینید و این اجباری نداره میتونید هم گردو یا بادام بریزید)
 
 
 
طعم و بافت و عطر کیک بی نهایت عالیه.
با میوه های دیگه ام میتونید درستش کنید حتی بدون اون لایه مربایی هم قابل درست کردنه. یا با لایه های دارچین و پودر نسکافه و گردو این دستور در هیچ سایتی نیست و تک هست. امیدوارم درست کنید.و لذت ببرید.با چاقو میتونید یکم موج داخلش ایجاد کنید زمانی که مربا وروی مواد کیک ریختید .
اینم عکش بافت کیک.حتما درست کنید و لذت ببرید. در ضمن بیکینگ پودر رو میتونید حذف کنید.چون این یه نوع پاوند کیک محسوب میشه . من خودم کمی اضافه کردم ولی با اطمینان میگم حذفش کنید.
 
 
 
 
 
 
نکته 👈 میتوان از مربا بازاری هم در این کیک استفاده کرد. 
👈میتوان از قالب لوف قطر 27 استفاده کرد. 
👈بهتر است مقدار کره کم نشود اما
در صورت کم کردن بیشتر از 25 گرم نشود. 
👈مواد باید بیشتر از نصف قالب رو پر کند. 
👈از ترکیب توت فرنگی وشاه توت هم برای پخت کیک استفاده شد که خیلی خوشمزه شد. وطبق تجربه دوستان وقتی این کیک یک روز در یخچال بمونه طعم خوشمزه تری میگیرد. 
 
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





سوهان کنجدی


استيك مرغ با سس پستو و كامكوات


آیس کافی


اردور بادمجان






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است