99/02/22


چطوری بچه ها خوبید .
تو وعده افطاری و یا حالا شام ما بیشتر غذاهای نونی میخوریم تصمیم گرفتم کوکوهای متنوع و خوشمزه تری آموزش بدم که برای شما هم کاربردی باشه ،
 
خلاصه که خیلی خوشمزست ایشالا شما هم درست کنید و کیف کنید و دعا به جون من کنید 😅
دسرمون هم موس توت فرنگی که با توت فرنگی های شیرین و بهاری الان خیلی میچسبه دستور اونم اضافه میشه .
 
یک لیوان عدس رو با نمک زردچوبه بزارید بپزه تا حسابی آب به خوردش بره مثل عکس .
بعد کاملا میکس میکنید با دستگاه .
یک عدد گوجه رو خرد کنید (دونه ها و بخش الکی رو نریزید)یک عدد پیاز نگینی یک عدد فلفل دلمه نگینی نمک فلفل زردچوبه کمی پودر سیر یک عدد تخم مرغ یک پیمانه آرد سوخاری حسابی ورز تو روغن سرخ میکنید (میزان آرد سوخاری رو حین کار کم یا زیاد میتونید بکنید بسته به چسبناکی مواد )
هنر خانم آمنه کاظمی
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





ماهی قزل آلا سرخ شده


منوی آموزش آنلاین کارگاه دی ماه 95


مرغ سوخاری فلفلی


ملکه بادوم






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است