با یه دستور خوشمزه و متفاوت در خدمت شما هستم. مواد لازم
مرغ کبابی خرد شده یک عدد ( مرغ من کوچیک بود. )
نکته 👈: از گوشت بوقلمون. بره . گوساله . فیله ماهی و... میتونید استفاده کنید.
رب انار سه ق غ
روغن زیتون یک چهارم لیوان
گردوی ریز خرد شده چهار یا پنج ق غ
ریحون خشک یا تازه ریزززز خرد شده یک ق غ
جعفری ریز خرد شده یک ق غ
پیازچه ریززز خرد شده یک ق غ
ترخون ریز خرد شده یا خشک در صورت تمایل یک ق غ
گشنیز ریززز خرد شده یا خشک یک ق غ میزان سبزیجات رو میتونید کمتر هم بریزید. مثلا کلا همه رو با هم مخلوط و سه چهار ق ازش به گوشت اضافه کنید.
نمک و فلفل سیاه
پیاز رنده شده یک عدد
سیر رنده شده سه حبه
زیتون ریز خرد شده 3 ق غ .
آب یک عدد لیمو ترش ،من آب نارنج و لیمو از هر کدوم سه ق ریختم
در صورت تمایل یک یا دو ق غ زعفران دم کرده
گوشت رو داخل یک ظرف بریزید
نمک و فلفل و کلیه ی مواد رو بهش اضافه و مخلوط کنید.
خب حالا بذارید یه چندساعت مرغ یا گوشت مزه دار بشه اگه گوشت بره یا گوساله بود. نمک رو زمان پخت اضافه کنید و فقط یک یا دو ساعت زمان برای مزه دار شدن بدین که بعد سفت نشه
بعد از این مدت گوشت رو به سیخ بکشید . و روی ذغال سرخ با ملایمت و آرام کباب کنید. نباید آتیش تند باشه . که نسوزه و مغز پخت بشه،
من مواد ماریناد رو با کمی روغن حیوانی تفت دادم و بعد کنار کباب سرو کردم. چون بی نهایت خوشمزه هستن. نریزینش دور . کباب رو داخل تابه روی گاز یا داخل فر هم میتونید درست کنید. داخل فر توی سینی فویل بذارید و با حرارت 190 درجه تا وقتی بپزه داخل فر بذارید، این کباب طعمش بی نظیره . حتما امتحان کنید.
👈 راستی با پلو زعفرانی و ته دیگ ته چینی بی نظیر میشه.