99/02/02--الی بانو


 با یه دستور خوشمزه و متفاوت در خدمت شما هستم. مواد لازم
 مرغ کبابی خرد شده یک عدد ( مرغ من کوچیک بود. )
نکته 👈: از گوشت بوقلمون. بره . گوساله . فیله ماهی و... میتونید استفاده کنید.
رب انار سه ق غ 
 روغن زیتون یک چهارم لیوان
گردوی ریز خرد شده چهار یا پنج ق غ 
ریحون خشک یا تازه ریزززز خرد شده یک ق غ 
جعفری ریز خرد شده یک ق غ 
پیازچه ریززز خرد شده یک ق غ
 ترخون ریز خرد شده یا خشک در صورت تمایل یک ق غ 
گشنیز ریززز خرد شده یا خشک یک ق غ میزان سبزیجات رو میتونید کمتر هم بریزید. مثلا کلا همه رو با هم مخلوط و سه چهار ق ازش به گوشت اضافه کنید.
 نمک و فلفل سیاه
 پیاز رنده شده یک عدد
سیر رنده شده سه حبه
 زیتون ریز خرد شده 3 ق غ .
آب یک عدد لیمو ترش ،من آب نارنج و لیمو از هر کدوم سه ق ریختم
در صورت تمایل یک یا دو ق غ زعفران دم کرده 
 
گوشت رو داخل یک ظرف بریزید
نمک و فلفل و کلیه ی مواد رو بهش اضافه و مخلوط کنید.
 
 
 
خب حالا بذارید یه چندساعت  مرغ یا گوشت مزه دار بشه  اگه گوشت بره یا گوساله بود. نمک رو زمان پخت اضافه کنید و فقط یک یا دو ساعت زمان برای مزه دار شدن بدین که بعد سفت نشه
 
 
 
 
 بعد از این مدت گوشت رو به سیخ بکشید . و روی ذغال سرخ با ملایمت و آرام کباب کنید. نباید آتیش تند باشه . که نسوزه و مغز پخت بشه،
 
 
 
 
 
 
من مواد ماریناد رو با کمی روغن حیوانی تفت دادم و بعد کنار کباب سرو کردم. چون بی نهایت خوشمزه هستن. نریزینش دور . کباب رو داخل تابه روی گاز یا داخل فر هم میتونید درست کنید. داخل فر توی سینی فویل بذارید و با حرارت 190 درجه تا وقتی بپزه داخل فر بذارید، این کباب طعمش بی نظیره . حتما امتحان کنید.
👈 راستی با پلو زعفرانی و ته دیگ ته چینی بی نظیر میشه.
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





مرغ شکم پر


پیتزا با خمیر شف عثمان


تیرامیسو با طعم قوی نسکافه


خوراک ابتکاری






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است