سلام به همه . روزهاتون سرشار از آرامش
نوبتی ام باشه نوبت یه کیک سرشاااااااار از شکلات و مرطوب هست که با خوردن هر تکه اش طعم بهشتی شکلات رو حس کنید. شکلات ازش بچکه
شکر و روغن مایع و شیر از هر کدام 1/5 لیوان
آرد 2 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
پکینگ پودر 10گرم
وانیل 1/2قاشق چ
پودر کاکائو 4 ق غ سر پر یا 50 گرم
فر رو از قبل با دمای 180 درجه، گرم کنید.
ابتدا شکر و روغن مایع و شیر و پودر کاکائو رو در ظرفی خوب هم بزنین و یه لیوان از مواد رو کنار بزارین که بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده میشه. ( من یک ق پر پودر قهوه گلد هم داخل این مواد ریختم و هم زدم)
تخم مرغ هارو دونه دونه به مواد اضافه کنید و خوب با همزن بزنین.آردوپکینگ پودر و وانیل را سه بار الک کرده وبه مواد اضافه میکنیم. مواد رو داخل قالب چرب شده بریزید و داخل فر بزارید تا 45 دقیقه بپزد
(کیک من پنجاه و پنج دقیقه طول کشید.)
.کیک رو داغ داغ بیرون بیارید و روش رو با یه خلال یا سیخ چوبی یا چاقو سوراخ سوراخ کنید
سسی که از قبل آماده شده رو روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک شود.
بعد کیک رو تزیین و سرو کنید.
برای روی کیک
من سس شکلاتی درست کردم
یک لیوان شیر سر + ۲ ق نشاسته ذرت ( یا آرد) + ۸۰ گرم شکلات تخته ای و یک ق شکر رو روی حرارت مدام هم زدم تا غلیظ و یکدست شد
من داخلش یک ق کره بادام زمینی و یک ق م قهوه هم ریختم که اختیاریه و این سس رو روی کیک ریختم
میتونید هیچ سس دیگه ای روش نریزید یا گاناش با خامه و شکلات درست کنید یا سس کاراملی بریزید این سلیقه خودتونه
بافتو ببین جون بابااااااااااا