سلام به همه ی دوستان عزیز
انشاالله سال خوبی رو شروع کرده باشین
یه کیک عالی براتون دارم که به راحتی درست میشه و بافت و طعم خیلیییی خوبی داره
مواد لازم:
برای کیک:
2 پیمانه آرد
1 فنجان کاکائو بدون چربی
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 پیمانه کره (دمای اتاق) ( هر پیمانه کره 225 گرم است و نصف از اون 113 تا 115 گرم میشه
2 پیمانه شکر
3 تخم مرغ بزرگ همدمای محیط
2 سفیده تخم مرغ (یا یک تخم مرغ کامل)
1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
1/3 پیمانه قهوه دمکرده(خنک)
2/3 پیمانه شیر
برای سس شکلات
50 گرم اونس شکلات نیمه شیرین (ذوب شده)
50 گرم شکلات تلخ (ذوب شده)
2 قاشق غذاخوری کره
200 گرم خامه یا 1 لیوان شیر (اگه شیر استفاده کردید باید با دو ق نشاسته ذرت مخلوطش کنید و رو حرارت بذارید که غلیظ بشه)
نسکافه در صورت تمایل 1 ق م
1/2 قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه :
ابتدا همه مواد رو آماده و از قبل روی کابینت بچینید که همدمای محیط بشن
ابتدای شروع کار قالب رو با کره چرب و آرد پاشی کنید. و فر رو روی 180 درجه روشن کنید.
داخل یک کاسه آرد ، بیکینگ سودا یا جوش شیرین (میتونید نصف نصف بیکینگ پودر و نمک میوه استفاده کنید ) ، نمک، پودر کاکائو رو الک و مخلوط کنید
داخل یک کاسه ی دسگه ابتدا شکر و کره رو خوووووب بزنید تا کرمی بشه بعد تخم مرغ ها و وانیل رو اضافه کنید و خووووب مخلوط کنید
شیر رو با قهوه دمکرده مخلوط کنید
بعد مخلوط آرد و کاکائو رو به مایه اضافه کرده با لیستک یا همزن مخلوط کنید و شیرقهوه رو هم اضافه و مخلوط کنید
مایه کیک آماده س اون رو داخل قالب بریزید و داخل فر به مدت 40 تا 50 دقیقه یا زمانی که خلال دندان تمیز ازش خارج بشه بپزید
بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از ده دقیقه روی توری برگردونید تا خنک بشه در این مدت سس شکلاتی رو اماده کنید.
برای سس:
خامه (یا مخلوط شیر و نشاسته ذرت) رو روی حرارت بذارید و کمی که داغ شد شکلات خرد شده رو بهش اضافه و مخلوط کنید تا یکدست بشه و شعله رو خاموش کنید و درصورت تمایل کره و وانیل هم اضافه و مخلوط کنید
این سس رو روی کیک بریزید و نوش جان کنید
داخل سس میتونید کمی عسل یا شکر بریزید اگه دلتون میخواست براق تر و شیرین تر باشه
اینم کیک خوشمززززززززه ی ما: