98/12/21--الی بانو---کلیپ در پیج اینستاگرامم هست


 
مواد لازم:
هلو یا شلیل ۵ عدد حدود دو و نیم لیوان پوره هلو بشه
شیر یک و نیم لیوان 
پودر ژلاتین ۳ ق غ
پودر  ژله هلو یا آلوئه ورا نصف بسته
خامه ۲۰۰ میلی لیتر 
شکر ۱/۴ تا نصف پیمانه ( من یک چهارم پیمانه شکر و دو ق غ عسل  ریختم)
رنگ خوراکی یا زعفران در صورت تمایل ( اگه ژله هلو بریزید لازم نمیشه) .
 
 
 
طرز تهیه:
خامه و شکر رو روی حرارت گرم کنید 
نصف لیوان شیر رو با هلو و نصف ق چ زعفران ( به دلخواهه من خواستم رنگش قوی باشه) میکس کنید (با میکسر یا همون مخلوط کن) 
پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بریزید و بذارید بمونه ۵ دقیقه بعداون رو به خامه و شکر که گرم کردید اضافه کنید 
نصف بسته پودر ژله رو هم با نصف لیوان آب جوش کاملا حل کرده و به مایه شیر و خامه اضافه کنید مایه نباید بجوشه پس همین که گرم شه شکر حل بشه کافیه و از حرارت برش دارید
 
 
 
بعد پوره هلو رو به  این مایه اضافه و مخلوط کنید ، مایه ی من شیرینی کمی داشت و من دو ق عسل بهش اضافه کردم
مایه رو داخل قالب مورد نظر بریزید و داخل یخچال بذارید تا کاملا ببنده . 
و بعد با چاقو دورش رو ازاد کنید کمی قالبو تکون بدید تا جدا بشه ، حالا بشقاب رو روی قالب گذاشته و با کمک دو دست اروم برش گردونید . و قالب رو جدا کنید . 👌👌👌این دسرو داخل طرف تک نفره ام میتونید درست کنید 
این دسر با توت فرنگی، انبه ، موز ، نارگیل و ... خوشمزه میشه 
میتونید شکلاتی، موکا و.‌‌.. درستش کنید ( بدون میوه)
👌👌👌نکته: قالب رو یا چرب کنید یا خیس کرده و ۱۵ دقیقه داخل فریزر بذارید ، کلا این دسر راحت جدا میشه از قالب👌👌👌
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





نان چایی زعفرانی قزوین


ته چین زرشک


آش شله قلمکار


پیتزا چیکن بایت






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است