98/12/21--- الی بانو


ماهیچه روش های پخت زیادی داره . این روش خیلی خوشمزه میشه و البته گل پسر من عاشق هویج و آلو کنار ماهیچه یا مرغ هست و من همیشه براش میذارم. شما میتونید حذفش کنید . اما خوشمزه اس😋
 
 
 
. ✅👌 برای درست کردن ماهیچه ا من دو تا پیاز رو خلالی خرد کردم با تکه های ماهیچه تفت دادم کمی فلفل سیاه و فلفل سفید و دوحبه سیر خلالی اضافه کردم و تفت دادم،هویج و آلو رو هم اضافه کردم چند تکه چوب دارچین، دو برگ بو، دو عدد هل ، نوک ق چ زردچوبه اضافه کردم و زیرش رو کم کردم نیم ساعت آروم سرخ شدن  بعد آب جوش اضافه اضافه کردم حدود سه ساعت با حرارت ملایم گذاشتم تا بپزه نیم ساعت آخر زعفران دم کرده و نصف ق غ رب گوجه خونگی که داخل کمی کره تفت داده بودم اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته و در نهایت نمکش رو اندازه کردم
کنارش هم #شوید_پلو گذاشتم ، حیف که باقالی نداشتم داخل پلو بریزم 😋😄.
امیدوارم با دل خوش کنار خانواده درست کنید و لذت ببرید و همیشه لباتون خندون باشه . ❤
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





پاناکتا زعفرانی


کیک ساده


سس انار مخصوص مرغ


شیرینی بامیه






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است