98/12/20


مواد لازم:
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲عدد
آرد شیرینی پزی ۱۸۵ گرم
پودر کاکائو ۱۵ گرم
نمک یک پنسه
 
 
طرز تهیه:
نیم ساعت قبل از شروع به کار کره را وزن کرده و کنار بگذارید، زرده های تخم مرغ را هم در ظرفی ریخته و روی ظرف سلفون بکشید تا هم دمای محیط شوند. بقیه مواد را هم اندازه‌گیری کنید.
این دستور بدون استفاده از همزن برقی درست می شود.
 
 
 
ابتدا کره را با لیسک یا همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود سپس پودر قند الک شده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کمی تغییر رنگ دهد و روشن تر شود، زرده ها را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، آرد، پودر کاکائو و نمک را مخلوط کرده و الک کنید و در کاسه روی بقیه مواد بریزید و هم بزنید تا مواد یکدست بشن، خمیر به دست آمده را در قیف یکبارمصرفی که از قبل ماسوره ستاره ای انداخته اید بریزید و سر قیف را قیچی کنید، سینی فر را کمی چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید تا کاغذ به سینی بچسبد سپس خمیر شیرینی را روی کاغذ پایپ کنید، بین شیرینی ها حتما کمی فاصله بگذارید، شکل شیرینی ها بستگی به روش پایپ کردن شما دارد و کاملا دلخواه است، بعد از اینکه سینی پر شد آن را داخل یخچال بگذارید و نیم ساعت صبر کنید تا شیرینی خنک شود، یک ربع که گذشت فر را روی حرارت صدوهشتاد درجه سانتی‌گراد روشن کنید، بعد از یک ربع که فر داغ شد سینی را از یخچال خارج کرده و در طبقه وسط فر بگذارید و دوازده تا چهارده دقیقه شیرینی ها را بپزید. زمان پخت کاملا تقریبی است و بستگی به حرارت فر و سایز شیرینی های شما دارد. در صورت تمایل بعد از خنک شدن کامل شیرینی ها مرکز شیرینی را با کرمفیل کارامل یا وانیل تزیین کنید.
از پیج استاد عزیز
@mojezeyechashni
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





چیپس میوه


خاگینه رولتی (قیقاناخ)


شامی با سبزیجات معطر


سوسیس بندری






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است