الی بانو... 12/10/1395


بریم به پیشواز عید نوروز با یک شیرینی بسیار ساده و خوشمزه ی ایتالیایی

این مقدار مواد 25 عدد کوکی به شما خواهد داد.

در این دستور شیرینی به صورت هلالی و با قیف آماده شده

اما شما میتونید ساده و گرد هم درستش کنید کاملا سلیقه ای هست

 

 

مواد لازم:

آرد سفید قنادی الک شده 350 گرم

کره ی نرم 120 گرم

پودر شکر 140 گرم (3/4 پیمانه)

وانیل 1/2 ق چ

تخم مرغ 1 عدد

زرده ی تخم مرغ 2 عدد

 

 

کره و پودر شکر (یا قند) رو خوووووب مخلوط کنید تا کرمی بشه

 

 

زرده های تخم مرغ و تخم مرغ و وانیل رو اضافه و کاملا مخلوط کنید 

نکته: از هر نوع اسانس یا رنده پوست پرتقال یا لیمو یا زعفران در این مرحله میتونید اضافه و استفاده کنید...

 

 

آرد رو هم اضافه و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی درست بشه. حواستون باشه ورز ندید چون به روغن میفته و شیرینی خراب میشه

 

 

 

 

مثل عکس از خمیر یه تیکه داخل قیف محکم قرار داده 

استوانه های کوچک بزنید و با دست اونو یکم قوس بدین 

 

روی هر کدوم از کوکی ها با چنگال یک شیار درست کنید یا اینکه از اول با ماسوره ی شکوفه کار روانجام بدین

خمیر رو که آماده کردید داخل کیسه فریزر 24 ساعت در یخچال استراحت بدین

 

 

 

بعد از این زمان از یخچال خارج کنید

فر رو روی 180 درجه روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ بندازید

میتونید به شکل گرد ساده فرم داده و با چنگال روش فشار بدین  یا داخل کنجد یا خرده شکلات 

یا شکلات چیپسی یا گردو ...  بغلطونید ودر فر بذارید.

 

 

 

بعد همه رو با کمی فاصله داخل سینی بچینید

 

 

ودر فر به مدت 5 تا 10 دقیقه یا زمانی که زیر کوکی طلایی بشه قرار بدین

بیشتر بمونه خشک خواهد شد

البته زمان پخت به فر شما بستگی خواهد داشت.

بعد از پخت از سینی خارج و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید

میتونید بعداز خنک شدن یه طرفش رو داخل شکلات و پودر پسته یا گردو و... بغلطونید

 

 

بسیار خوشمزه و لطیف هستند.

 

 

اگه خواستید با کاتر بیسکوییت قالب بزنید بعد بپزید وقتی خمیر آماده شد بین دو کاغذ روغنی پهنش کنید 

و 24 ساعت استراحت بدین بعد قالب زده و بپزید

 

 

 

 

اسم این شیرینی krumiri هست وایتالیایی هست در زیر چند عکس از مدلهای پخت متنوع رو براتون میذارم

راستی داخل خمیر میتونید شکلات چیپسی بریزید. یا از آرد کم کرده و به جاش پودر کاکائو بریزید

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





باقلوا با خمیر یوفکا


سوپ شیر


اگپلنت پارمزان


فرنچ تست عالی برای صبحانه






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: