الی بانو... 12/10/1395...نان سیر و ریحون و مرغ و پنیر کبابی


 

 


دوستان گلم آدرس کانال آموزشی بنده :
Telegram.me/chefartistOfficial 
و آدرس پیج اینستاگرامم @chefartist.ir

 

برای سوالهاتون در اینستاگرام در خدمتتونم

 

 

خب برای این نان سیر بسیااااااار خوشمزه و خوشگل:

مواد لازم:

نان باگت 4 عدد( یا تست یا هر نوع نان ساندویچی) که یکم بیات باشه بهتره . 
کره 50 گرم

روغن زیتون 3 ق غ

ریحون خشک یا تازه ریززز یک ق م ( ریحون تازه یک ق غ بریزید)

نمک و فلفل سیاه

سیر 6 تا 10 حبه بنا به سلیقه

پنیر پیتزا یا ورقه ای ( من پنیر چدار و پنیر پستو استفاده کردم.)

 

سیر و روغن زیتون و نمک و فلفل رو داخل غذاساز ( یا آسیاب) پوره کردم

در تابه کره رو ذوب کردم و خمیر سیر و ریحون خشک هم اضافه کردم

فر رو روی 200 درجه روشن کردم

بعد نان ها رو از وسط نصف کردم .و داخل سینی فر چیدم از مخلوط سیر و ریحون روی نان کشیدم

 

 

 

 



از تکه های پنیر هم روی نان گذاشتم

سینی حاوی نان سیر رو به مدت 10 تا 12 دقیقه ( پنیر ذوب بشه) داخل فر قرار دادم

 

 



بعدم داغ داغ سرو کردم.

بسیاااار خوشمزه و راحته . 
البته اگه با سیر مشکلی ندارید.


 

 

با هر نوع پنیری یا بدون ریحون هم بسیار عااااالی خواهد شد

 

 

 

برای ساندویچ :

سینه ی مرغ نازک و پهن برش زدم (مثل استیک )

و با نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و همون خمیر سیر وریحون که برای نون سیر بود و کمی آب لیموترش و زردچوبه مزه دار کردم

بعد داخل تابه گریل رو با برس کمی با کره چرب کردم

و تکه های مرغ و پنیرکبابی رو داخل تابه کامل گریل کردم تاطلایی بشه.

پنیر کبابی مارک کاله هایپرمارکت ها دارن.

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





شیرینی کره ای


کیک حلوا


شکلات مغزدار


بوقلمون برگر






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: