الی بانو...20/3/95


ا

ین غذا رو من از مادربزرگ خدابیامرزم یاد گرفتم که کدبانوی قابلی بودن..

 

ایشون این جور پلو ها و کلا اکثر غذاهاشون رو داخل تنور درست میکردن...

برای درست کردنش: 


گوشت ( یا مرغ) و پیاز رو با زردچوبه و فلفل سیاه تفت بدین


بعد چها پنج تا گوجه درسته اضافه کنید و یکم تفت بدین و آب روش بریزین

 

و بذارید که گوشت حدود یک ساعت بپزه ( مرغ زودتر میپزه)


بعد ماش اضافه کنید و باز بذارید یک ساعت دیگه بپزه


حالا گوجه ها رو خارج کنید و خوب له کنید و دوباره بریزید داخل قابلمه

بعد زیره و یکم دارچین اضافه کنید


برنجم اضافه کنید


نمک هم اندازه کنید و بذارید آب برنج کشیده بشه


و یکم سماغ و زعفرون روی پلو بپاشید و بذارید دم بکشه 


اواخر پخت روغن حیوانی یا همون روغن خوش به گویش ما روش بذارید


و بعد هم نوش جان کنید محشررررررررره


حتمااااا امتحان کنید

با عدس و لوبیا چیتی هم عااااالی میشه

بجای گوشت قرمز یا ماهیچه


مرغ یا بوقلمون هم میتونه باشه.

 

در ضمن گوجه رو همون اول میتونید خرد کنید و اضافه کنید... ما با مرغ یا خروس محلی درست می کنیم.. 

 

 

 

 

اینو با مرغ درست کردم:

 

 

 

اینم با مرغ هست اما من تو این مدل داخلش کلم بروکسل هم ریختم عالی شد

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکی اسنیکرز


منوی آموزش آنلاین کارگاه شهریور 95


کوکو سیب زمینی و پنیر صبحانه


نشا






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: