الی بانو...20/3/95


بله میدونم همه رته پلو رو بلدین ....

من هم با گذاتن دستور هدفم تبادل تجربه با دوستای هنرمندم هستش

و اینکه شاید به درد یه تازه عروس هم بخوره....

 

و اما برای رشته پلو 

 


مواد لازم :


برنج ایرانی دو پیمانه


رشته پلویی دویست گرم


نمک و زیره و زعفران


روغن حیوانی


کشمش پلویی


پیاز داغ


ابتدا برنج رو خیس کنید


بعد آب و نمک و روغن بذارید بجوشه 


و برنج رو بهش اضافه کنید 


اواخر آماده شدن برنج رشته رو هم اضافه کنید و بعد که کمی نرم شدن


برنج و رشته رو آبکش کنید


داخل قابلمه ته دیگ مورد علاقتون رو بذارید و برنج و رشته رو داخل قابلمه ریخته

 

و یکم دارچین و زعفران و زیره روی اون بپاشید و رشته پلو رو دم کنید


اواخر دم کشیدن مقداری روغن حیوانی درجه یک یا کره روی پلو بدید تا عطرش بلند بشه.


برای سرو من از کشمش سرخکرده و پیاز داغ استفاده کردم.

برای دستور مرغ حتما پست بعد رو دنبال کنید.

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





دسر شیرعسلی و آلوورا


کیک عصرانه دو رنگ 2


دوپیازه


سیب زمینی دوشس






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: