الی بانو .... 12/2/95


سلام ....روز همگی بخیر خوشی...

بله میدونم همه ی ما زرشک پلو بلدین..همه هم کدبانویید...

این پست صرفا برای تبادل تجربیات هستش عزیزان..

 

راستی تا یادم نرفته معلم های عزیز روزتون مبارک.....

 

 
 
فکر نکنم کسی باشه این غذا رو دوست نداشته باشه...
 
برای اینکه زرشکتون عالی بشه 
 
اصلا زرشک رو تو آب خیس نکنید و فقط تمیز بشورینش
 
اگه خواستین خیس کنید سعی کنید تو گلاب خیسش کنید.
 
بعد داخل کره زرشک رو تفت بدین . یک ق شکر و یک ق گلاب و کمی خلال پسته
 
و در صورت تمایل پودر گل سرخ بهش اضافه کرده و تفت بدین. این زرشک رو با
 
کمی زعفران به برنج اضافه کرده و مخلوط کنید. و روی پلو بریزید . عااااالیه.
 
من گاهی کل پلو رو با زرشک و زعفران مخلوط میکنم خیلی مجلسی و خوشمزه میشه.
.
برای مرغ هم مرغ رو با پیاز حلقه ای و هویج و کمی کره یا روغن زیتون با
 
شعله ی ملایم تفت بدین که هم بپزه و هم سرخ بشه بعد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و زعفران
 
بهش اضافه کنید. یک ق م رب گوجه هم اضافه کرده و تفت بدین. بعد کمی آب نارنج یا پرتقال
 
و یکم آب جوش هم اضافه کرده اجازه بدید جا بیفته... در صورت تمایل آلو هم داخلش بذارید. استفاده از انواع ادویه ها مجازه...
 
 
 
 
 
در آشپزی خلاق باشید...
 
روزتون خوش...
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکی مربایی


دسر کدو حلوایی


کیک رولت


شله زرد






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: