الی بانو...27/12/94


اخرین پنجشنبه ی سال 94 رو با یه دستور سالم و گیاهی شروع میکنم

انشاالله هر روز و همیشه هر جاهستید سالم و خوش و خرم باشید و سال نو براتون سرشار از خیر و برکت و رحمت خداوند باشه

شما هم سر سفره ی هفت سین برای ما دعا کنید...

 

این پلو بسیار ساده و سالم هست و درست کردنش خیلی سخت نیست

شما البته اگه دوست داشته باشید میتونید پلو رو با انواع گوشت درست کنید

چون خوش رنگ و خوشمزه اس برای مهمانی هم گزینه ی خوبی محسوب میشه

مخصوصا با مرغ سرخ شده یا ماهیچه.

 

 

مواد لازم:

برنج ایرانی یا بسماتی ( هر کدومو دوست دارین) 2 پیمانه

بادمجان مکعبی خرد شده 1 پیمانه

هویج مکعبی خرد شده دو عدد متوسط

نخود پخته یا کنسروی 1 و 3/4 پیمانه

نمک

فلفل سفید و سیاه و قرمز

زیره 

زردچوبه

زعفران

گردو  یا بادام هندی در صورت تمایل 1/4 پیمانه

روغن یا کره یا روغن حیوانی معطر

پیاز یک عدد ریز خرد شده

گشنیر یا جعفری خرد شده نصف لیوان

در تابه پیاز رو با روغن تفت بدین

بعد بادمجان و هویج رو بهش اضافه و خوب با هم تفت بدین

حالا نخود و گشنیز و گردو یا بادام و ادویه جات و زعفران رو اضافه و با هم تفت بدین

برنج رو با آب و روغن و نمک مثل همیشه آبکش کنید

داخل قابلمه ته دیگ مورد علاقتون رو بذارید و برنج و مواد سرخ شده رو با هم مخلوط و روی ته دیگ بذارید و با حرارت ملایم 

اجازه بدید حدود 45 دقیقه برنج دم بکشه

 

 

برای مدل کته :

همه مواد رو به صورتی که گفتم داخل قابلمه تفت بدین و بعد آب اضافه کرده و قتی جوشید

برنج هم اضافه کرده و مثل همه ی کته ها پلو رو دم کنید..

برای کته در ازای دو لیوان برنج شما به 4 و نیم تا پنج لیوان آب نیاز دارید

اواخر پخت کمی روغن حیوانی یا کره روی پلو بدین که معطر بشه

 

 

بسیار ساده و خوشمزه اس

بجای نخود از انواع حبوبات میتونید استفاده کنید

با مرغ یا انواع گوشت هم عاااالیه

 

 

منبع دستور : toriavey.com



به شما پیشنهاد میکنیم :





ژله تصویری


پتات چاپ Petat-chop


اسموتی پرتقال و کیوی


ژله رز سیب






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: