الی بانو...19/12/94


در راستای دستورهای ویژه ی نوروز با یه دستور خیلی عالی ، خوشمزه و شیک در خدمت شما هستم

کوکی الفاخر از مشهورترین کوکی ها در دنیاست

و اینکه کی اولین بار دستورش رو ساخته رو من نمیدونم اما میدونم مخصوص ایتالیا هستش

این کوکی رو میتونید درست کنید و تا دو سه هفته داخل یخچال نگهداری کنید 

ماندگاری بالایی داره 

البته بین کوکی ها بجای دولسه دلچه از انواع کرم ها میتونید استفاده کنید

حتی میتونید قبل از سرو کرم رو بینشون بذارید ...ولی دولسه دلچه که بینش بذارید همون اول هم بذارید و تو یخچال هم بمونه خراب نمیشه

و تازه خوشمزه تر میشه.

 

مواد لازم:

شیر عسلی یک قوطی که تبدیل به دولسه دلچه شده

آرد: 100 گرم ( هر پیمانه = 125 گرم)

نشاسته یا آرد ذرت 150 گرم

بیکینگ پودر یک ق م

کره یا مارگارین 100 گرم

شکر 75 گرم ( هر پیمانه = 200 گرم)

زرده ی تخم مرغ 3 عدد یا دو تا تخم مرغ کامل

 

قوطی شیرعسلی رو در یک قابلمه آب شناور کرده و سه چهار ساعت با شعله ملایم بذارید بجوشه بعد بذارید خنک شه و درشو باز کنید

به این سس دولسه دلچه میگن . دستور تصویریش رو اینجا ببینید: اینجـــــــــــــــــــــــــــــا

 

 

 

نشاسته ( یا آرد )ذرت و آرد و بیکینگ پودر رو در ظرفی با هم مخلوط کنید

 

 

تخم مرغ ها رو اضافه و خوب مخلوط کنید ( میتونید بجای دوتا تخم مرغ از سه تا زرده استفاده کنید)

 

 

آرد ها رو بهش اضافه و خمیر لطیفی درست کنید ( خیلی ورز ندین بعد کوکی سفت و بد میشه)

 

 

 

خمیر رو بین دوتا کاغذ روغنی به قطر 3 میلی متر پهن کنید و نیم تا یک ساعت بذاریدش داخل یخچال

 

 

بعد فر رو روی 180 درجه روشن کنید و خمیر رو با کاتر 4 تا 6 سانتی قالب بزنید و در سینی روی کاغذ روغنی بچینید

 

 

به مدت 10 دقیقه یا زمانی که زیر کوکی طلایی بشه در فر بپزید

کل زمان از کنار فر تکون نخورید چون فر ها متفاوتن و ممکنه کوکی شما زودتر بپزه

 

 

بعد از اینکه کوکی کاملااا خنک شد بینشون رو دولسه دلچه بذارید 

و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید

 

 

 

کوکی ها رو میتونید تو مغزیات خرد شده یا ترافل ها یا پودر نارگیل بغلتونید 

یا میتونید کوکی رو داخل شکلات ذوب شدن فرو کنید تا کاملا با شکلات کاور بشه

 

 

روی کوکی میتونید پودر قند بپاشید

 

 

نوش جان.

 

 

 

به این شیوه تو شکلات بزنید و کاور کنید : (عکسها از نت)

 

 

 

اگه خواستین کوکی شکلاتی باشه از آرد دو ق غ کم کنید و به جاش دو ق غ پودر کاکائو اضافه کنید

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





رول فرنچ تست


انار


مافین پیتزا


آبگوشت(دیزی)






نظرات شما


زهرا :
سلام میبخشید من میخام این کوکیو درست کنم.سوالم اینه ک بافتش چجوریه نرمه یا بیسکوییتیه؟
*******************************
بافت نرم و ترد ولی نه که خشک باشه
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: