الی بانو...27/11/94


این چیز کیک رو قبلا دستورشو داخل سایت گذاشتم ولی اون یکی با پایه ی بیسکوئیتی بود

این چیزکیک که می بینید رو دوست عزیزم الناز جان با همون دستور درست کردن منتهی بجای پایه ی بیسکوئیتی 

از کیک نسکافه شکلاتی که قبلا دستورشو تو سایت گذاشتم استفاده کردن

دستو کیک نسکافه شکلاتی  رو اینجـــــــــــــــــــا ببینید.

 

مواد لازم:
 
کیک                                                     1 عدد
 
 
 
مواد میانی:
 
پنیر خامه ای                                         ۲۵۰گرم
 
شکر                                                      ۵۰گرم
 
پودر ژلاتین                                             ۱قاشق سوپحوری
 
آب                                                         ۴/۱پیمانه
 
خامه                                                      ۲۰۰گرم
 
وانیل                                                      ۴/۱قاشق چایخوری
 
مواد رویه:
 
پودر ژله انار                                                ۱بسته
 
اناردون شده                                              ۱پیمانه
 
طرز تهیه:
 
 
 
 ۳. توی ظرف پیرکس سلفون میکشیم(قالب کمربندی به قطر بیست سانت رو با روغن مایع چرب میکنیم) و کیک رو در کف قالب میذاریم
 
کیک باید دقیقا اندازه ی قالب باشه پس تو همون قالب بپزیدش و از اونجایی که این کیک پف زیادی داری توصیه میکنم با
 
نصف مواد در قالب 20 سانتی اون رو پخته و بعد چیز کیک رو هم در همون قالب 20 سانتی درست کنید
 
(این که قالبتون گرد باشه یا مربع یا هر شکل دیگه دست خودتونه و مهم نیستش)
 
۴.پنیر خامه ای ، شکر و وانیل رو در کاسه میریزیم و با همزن میزنیم تا با هم مخلوط بشن(در حد مخلوط شدن کافیه).
 
 ۵.خامه صبحانه رو هم اضافه و دوباره با همزن در حد مخلوط شدن میزنیم.
 
۶.حالا پودر ژلاتین که بن روش بن ماری آماده کردیم رو اضافه و با قاشق خوب هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن.
 
۷.قالب رو از یخچال خارج میکنیم و مخلوط پنیر رو روی کیک پهن می کنیم و کمی قالب رو تکون میدیم تا مواد روی
 
کیک کاملا یک سطح قرار بگیره باز در یخچال قرار میدیم تا کرم یک مقدارخودش رو بگیره.
 
۸.در این فاصله ژله انار رو آماده می کنیم.
 
۹.انار دون شده رو اضافه و با هم مخلوط میکنیم بعد در یخچال یا فریزر میذاریم تا کاملاخنک بشه.
 
۱۰.و در نهایت ژله رو آروم روی کرم میریزیم و در یخچال میذاریم بعد از اینکه ژله خودشو گرفت روی قالب
 
سلفون میکشیم تا به مدت ۱۲ساعت در یخچال بمونه.
 
برای جدا کردن از قالب ابتدا کناره های چیز کیک رو به کمک یک چاقو یا کاردک از قالب جدا میکنیم و بعد  به آرومی قالب
 
رو باز و جدا میکنیم،برای جدا کردن کف قالب هم با کمک چاقو کمی جدا کرده و با
 
یک کفگیر کاملا صاف کیک رو به ظرف سرو منتقل میکنیم.
 
 
نکته: از هر دستور کیکی دوست دارید میتونید استفاده کنید
 
بجای ژله و انار از هر نوع ژله و میوه یا حتی مربایی میتونید استفاده کنید
 
و اینکه داخل کرم پنیر بجای ژلاتین میتونید از پودر ژله استفاده کنید
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





پیتزا چیکن بایت


کیک پرتقالی


کیک سیب و هلو


کشک بادمجان






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: