کوکی نوتلا از اون کوکی های خوشمزه ای هست که حتما همه دوست خواهند داشت
کم کم دستورایی مناسب برای عید براتون میذارم که هم ساده باشه و هم خوشمزه و هم مناسب برای پذیرایی
این کوکی بسیااااااار ساده اس و فقط سه تا موا اولیه داره و شکر و کره یا روغن هم نداره و شیرینی و چربی اش با نوتلا تامین میشه
میبینید چقدر ساده و مناسبه؟؟
فقط نکته اش ورز ندادن خمیر و استراحتش و مهمتر از اون دما و زمان پخت هست
برای همین توصیه میکنم اولین بار با نصف دستور درست کنید
مواد لازم برای 20 کوکی:
نوتلا 180 گرم
آرد 150 گرم یا 1 پیمانه به علاوه ی 2 ق غ سر صاف یا 1 لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ 1 عدد
برای فیلینگ :
نوتلا
پودر شکر در صورت تمایل
نکته : همه ی مواد باید همدمای محیط باشند...
نوتلا و آرد و تخم مرغ رو با هم با یک قاشق مخلوط کنید
و همزدن رو ادامه بدید تا خمیر یکدستی درست بشه



خمیر رو به شکل یک توپ در بیار و داخل یک کیسه فریزر یا سلفون بذارید و به مدت نیم ساعت تا چند ساعت در یخچال بذارید
گه استراحت کنه

بعد از اون خمیر رو خارج کنید
فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید

از خمیر گلوله هایی درست کرده و داخل سینی فر که کاغذ انداختید با کمی فاصله
بچینید

وسط خمیر رو با یه وسیله ی مناسب کمی گود کنید

کوکی ها رو به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید
بعد از پخت کوکی بسیار نرمه و شما فکر می کنید نپخته اما اینطور نیست اجازه بدید سرد بشه بعد میبینید
که کاملا پخته و منسجم میشه
اگه کوکی رو زیادی بپزید سفت و خشک خواهد شد
توصیه میکنم اول دو تا از کوکی ها رو بپزید که زمان دقیق و قلق فر دستتون بیاد

بعد از پخت اجازه بدید کاملا خنک بشه بعد روش رو کمی پودر قند پاشیده و داخل حفره ها رو با نوتلا پر کنید

بسیار ساده و خوشمزه اس و داخل ظرف دربسته به مدت 2 هفته تازه میمونه مخصوصا اگه تو فریزر بذاریدش
البته توصیه میکنم نوتلا رو موقع سرو داخل حفره ها بریزید که داخل فریزر یا یخچال فرم خودشو از دست نده و خراب نشه


منبع دستور misya.info