الی بانو....29/10/94


سلام همراهان عزیز و همیشگی

اول از همه بخاطر غیبت طولانیمون عذر میخوام

یه مدت مشغله ی زیاد و کارگاه و ... باعث شده نتونیم مثل سابق و به موقع سایت رو به روزرسانی کنیم

واقعا از همه معذرت میخوام و امیدوارم این دیر شدن رو به بزرگی خودتون ببخشیدheart

 

با یه ساندویچ فوق العاده خوشمزززززززه اومدم...این برگر رو با کمی تغییر جزئی از سایت شف طیبه cheftayebeh.com یاد گرفتم

این برگز بی نهایت خوشمزه اس و حتمااااااا عاشقش میشید

مخصوصا که نان همبرگر هم خونگی هست و از همه مهمتر که یه فیلینگ بی نهایت خوشمزه و پرخاصیت داره

البته دوستایی که آواکادو نمیتونن پیدا کنن خیلی راحت میتونن فیلینگ رو حذفش کنن

چون خود برگر بسیار خوشمزه اس

 

مواد لازم:

گوشت چرخکرده :300 گرم

پیاز دو عدد کوچک

نمک و فلفل سیاه و فلفل سفید

پودر زیره 1 ق م

آب لیموترش یا نارنج 2 ق غ

سس کچاپ 2 ق غ

پودر سوخاری 2 ق غ

سیر ساطوری 1 ق م

آواکادو 1 عدد

روغن زیتون

*

*

برای نان:

آرد 3 و نیم لیوان

روغن 1/3 لیوان

آب یا شیر ولرم : 1 لیوان در صورت خشک بودن خمیر تا 1/6 لیوان دیگه میتونید اضافه کنید

تخم مرغ کوچک 1 عدد

نمک 1 ق چ

شکر 1 ق غ

خمیر مایه فوری 1 ق غ سرصاف

 

 

طرز تهیه برگر:

گوشت رو چرخ کنید یا در غذاساز له کنید

و سیر ساطوری و پیاز رنده و آب گرفته و زیره و فلفل ها و سس کچاپ و پودر سوخاری رو بهش اضافه و خوب مخلوط کنید

نمک الان اصلا نزنید چون برگر رو سفت میکنه این فوت کوزه گری برگر ها است یادتون نره

 

 

برای فیلینگ یک آواکادو و یک پیاز رو ریز خرد کنید و کمی نمک و فلفل و دو ق غ آب لیموترش تازه یا آب نارنج بهش اضافه

کنید.

 

 

 

یک توپ از گوشت رو کف دستتون پهن کنید

 

 

کمی از فیلینگ وسطش بذارید

 

 

روی اونو با کمی گوشت پوشونده و به شکل برگر فرم بدید

 

 

برگر رو روی کاغذ روغنی بذارید 

من با این مقدار گوشت 2 تا برگر بزرگ و 6 تا برگر کوچک درست کردم

 

 

تابه گریل رو داغ کنید و کمی روغن زیتون داخلش بریزید

برگر ها رو به تابه منتقل کرده و با حرارت متوسط_زیاد  سرخ کنید

3 دقیقه اول اصلا تکونش ندید که آش و لاش میشه

هر طرف رو 5 دقیقه سزخ کنید

 

 

برای نان:

 

آرد و نمک و شکر و خمیرمایه فوری و شیر ولرم و تخم مرغ رو مخلوط و 15 دقیقه ورز بدید

بعد روشو چرب کرده و روش رو بپوشونید و 1 ساعت بذارید ور بیاد

بعد از یک ساعت از خمیر چونه درست کنید و در سینی فر که کاغذ انداختید با فاصله بچینید و روی اونارو کشیده 

و نیم ساعت دیگه استراحت بدید

فر رو روی 190 درجه روشن کنید یک کاسه آب داغ هم در طبقه ی زیری فر بذارید

روی نان ها رومال ( زرده ی تخم مرغ و زعفران) کشیده و کنجد بپاشید

و نان ها رو در طبقه ی وسط به مدت 15 تا 20 دقیقه یا زمانی که زیرش طلایی بشه در فر بپزید

بعد گریل رو روشن کنید که روی اونا هم طلایی بشه

این خمیر برای پیتزا، پیراشکی و انواع غذاهای خمیری و برای نان باگت و تست و نان سیر و.... مناسب و عالیه

 

 

بعد از پخت نان و برگر ها

نان رو برش بزنید

روی لایه اول سس مایونز و کچاپ بکشید

یک برگر داغ بذارید

یک لایه پنیر گودا هم بذارید و بقیه مخلفات هم بچینید

من از سس وسترشایر هم استفاده کردم که مخصوص گریل و برگره

بسیاااااااااااااااااااااااااااار خوشمززززززززززززززززززززززه بود

همه ی خانواده خیلیییییییییییییییییییییییییییییی دوست داشتن و دوباره درخواست شد

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک سه لایه (هنر مامان فینگول )


سس انار مخصوص مرغ


آلبوم هفت سین


چیزبرگر با پیاز سرخ شده






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: