الی بانو...25/7/94


این کیک بسیار خوشمزه و راحته حتما امتحان کنید

عاشق بافت و طعمش میشین

این کیک رو فکر میکنم که حدود 6 ماه پیش پختم و عکس گرفتم ولی الان نوبت آپش رسیده

کلی دستور تو نوبت هست که کم کم آپ خواهم کرد...سرم یه مدته خیلی شلوغه و کمتر میتونم در خدمتتون باشم

 

 

مواد لازم:

 
تخم مرغ ۳ عدد 
 
آرد 150 گرم یا یک پیمانه به علاوه ی دو ق غ
 
شکر 130 گرم یا کمی کمتر از 3/4 پیمانه
 
کره 100 گرم 
 
شیر 1/4 پیمانه 
 
بکینگ پودر 1 ق چ 
 
وانیل نصف ق چ
 
پودر کاکائو 1 ق غ سر پر 
 
کشمش و آجیل (پسته و گردو و بادام هندی و ... ) و پوست مرکبات شکری با هم 1/2 پیمانه 
 
 
 
 
برای درست کردن پوست مرکبات شکری : اینجــــــــــــــــــــــــــــا رو ببینید
 
مواد رو بذارید همدمای محیط بشن...فر رو روی 180 درجه روشن کنید
 
آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک کنید
 
زرده و سفیده رو جدا کنید و سفیده رو با یک پنس نمک بزنید تا سفت و سفید بشه  بذاریدش تو یخچال
 
 
 
 
کره که نرم و همدمای محیط هست رو با شکر و وانیل خوب بزنید تا کرم رنگ و کمی پف بشه
 
زرده ها رو هم یکی یکی بهش اضافه و مخلوط کنید
 
 
 
 
شیر رو هم اضافه و مخلوط کنید
 
 
 
 
مخلوط آرد و ب پ و سفیده ی تخم مرغ رو در سه مرحله اضافه و با لیستک آرام و به صورت دورانی مخلوط یا همون فولد کنید
 
 
 
 
مقداری از مایه رو در یک کاسه دیگر ریخته و پودر کاکائو رو بهش اضافه و مخلوط کنید
 
و نصف آجیل و کشمش هم با مایه ی وانیلی مخلوط کنید
 
قالب رو چرب و آرد پاشی کنید
 
مایه ی وانیلی رو در قالب بریزید و روش یکم از کشمش و آجیل رو بپاشید
 
 
 
 
 
مایه ی شکلاتی رو هم روی مایه ی وانیلی بریزید
 
 
 
 
بقیه ی آجیل و کشمش رو روی مایه بریزید 
 
 
 
 
قالب رو به مدت 40 تا 50 دقیقه یا زمانی که خلال دندون تمیز خارجح بشه در طبقه ی وسط فر بذارید
 
تا کیک بپزه (شما بعد از نیم ساعت حتما چک کنید)بعد از پخت کیک رو روی تری بذارید تا خنک بشه
 
من روی کیک رو گاناش ریختم 
 
 
 
 
 
****نکات : تا 20 دقیقه اول پخت اصلا در فر رد باز نکنید ، آجیل ها رو هم به یک ق غ آرد آغشته کنید که ته نشین نشن
 
 
کیک بافت سبک و خوبی داره و اون پوست مرکبات و اجیل و کشمش طعمش رو عالی میکنه
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





نیمرو در تست


سوسیس خانگی


فرنچ تست


ژله هندوانه






نظرات شما


ماری :
ممنون:))))))))))))))))
ماری :
سلام میشه این قسمتو یه کم واضح تر توضیح بدین!؟
>>مخلوط آرد و ب پ و سفیده ی تخم مرغ رو در سه مرحله اضافه <<
یعنی 1/3 ارد میریزیم بهم میزنیم بعدش 1/3 سفیده و بهم میزنیم!؟
*******************************

سلام
یعنی 1/3 ارد میریزیم بهم میزنیم بعدش 1/2 سفیده و بهم میزنیم
بعد باز یک سوم آرد
بعد 1/2 باقیمونده ی سفیده و بعد باقیمونده ی آرد
امید :
دست شما درد نکنه عالی بود