این کرم خوشمزه رو من با دستور هانی شف عزیز درست کردم
بسیار ساده و خوشمزه اس و مزه بستنی سنتی میده
حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید
مواد لازم:
شیر: 3 لیوان
شکر: 1 لیوان
زعفران
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
خامه: نصف بسته (خامه صبحانه منظورمه)
گلاب
وانیل
طرز پخت:
پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه(یه استکان) شیر سرد ریختم...وقتی یکم از روش جذب شد روی بخار کتری گذاشتم تا حل بشه و شفاف
شیر و شکر و زعفران رو توی دیگ ریختم و روی حرارت گذاشتم...مقدار زعفرون رو چشمی ریختم راستش...
هم زدم تا مخلوط بشن و شکر حل بشه
وقتی شیر به جوش اومد گلاب و وانیل و ژلاتین هم اضافه و مخلوط کردم
خامه رو در ظرفی روی حرارت گرمش کردم (مواظب باشید نجوشه)
و به مخلوط شیر اضافه اش کردم
مخلوط رو گذاشتم که خنک بشه
توجه کنین که همیشه وقتی می خواین توی قالب سیلیکونی بریزین قالب رو توی سینی یا بشقاب بذارین و بعد منتقل کنین به یخچال که به مشکل
برنخورین موقع حملش
بعد از سه چهار ساعت می بنده...طبیعتا من چون اداره می رم یه شب تا فرداش موند...وقتی می خوایم در بیارم از قالب..
من چون قالبم سیلیکونی بود...نوک چاقو رو زدم کنارش و با دستم قالب رو گرفتم..خودش رو ول می کنه....
بعد هم توی ظرف سرو برگردوندم و قالب رو آروم جدا کردم..خودش تالاپی میفته بیرون.....اما اگه قالب فلزی هست حتما توی آب گرم می ذاریم
بسیار خوشمزه اس و عالی