الی بانو...7/6/94 ... (Lasagna alla Norma (Eggplant Lasagna


قبل از هر توضیحی بخاطر کیفیت پایین عکسها معذرت میخوام

عکسها در نور شب و با گوشی گرفته شده ...

این لازانیا گیاهی و بسیار خوشمزه اس پیشنهاد میکنم به کیفیت عکسا نگاه نکنید و حتماااا امتحانش کنید

هم سالم و هم خوشمزه و مقرون به صرفه هست

مواد لازم:

بادمجان بزرگ : 2 عدد 

روغن زیتون :4 ق غ

آویشن 2 ق چ

فلفل سیاه و سفید: 1 ق چ

نمک 2 ق چ

 پنیر پیتزا برای لازانیا

 

برای سس گوجه فرنگی:

پیاز متوسط ریز یا خلالی خرد شده: 1 عدد

روغن 2 ق غ

نمک

سیر : 2 الی 4 حبه رنده شده

گوجه فرنگی پوره شده 2 لیوان

رب گوجه فرنگی 1 ق غ سر پر

فلفل قرمز 

آویشن 

 

برای سس بشامل:

شیر : 2 لیوان

پنیر پیتزا 1/3 لیوان

نمک

فلفل سیاه

آویشن

آرد 2 ق غ

کره 50 گرم

قارچ درشت 10 عدد

 

ورق لازانیا : 9 عدد

 

بادمجانها رو مکعبی خرد کنید و نیم ساعت در آب نمک بخوابونید 

بعد با روغن زیتون سرخشون کنید و کنار بذارید

قارچها رو هم با شعله ی زیاد 3 دقیقه تفت بدید (یکم نمک بهش بزنید)

 

 

 

برای سس گوجه:

پیاز رو تفت بدید

زردچوبه و فلفل بزنید بعد پوره ی گوجه و رب رو اضافه و تفت بدید تا یکم غلیظ بشه و از حالت آبکی در بیاد

 

برای سس بشامل: کره رو ذوب کرده و آرد رو در اون 1 دقیقه تفت بدید

نمک و فلفل و آویشن رو اضافه کنید بعد شیر رو هم اضافه و مدام هم بزنید تا یکم غلیظ شه

پنیر رو هم اضافه و هم بزنید تا پنیر ذوب شه و سس یکدست بشه

 

لازنیا رو هم در آب جوش و نمک و زردچوبه بذارید طبق زمان روی جلدش نرم شه و آبکشی کنید

روش آب سرد بگیرید که چسبندگی نداشته باشه

 

فر رو روی 200 درجه روشن و گرم کنید

در ظرف یکم سس گوجه و بشامل بریزید

 

 

و سه وررق لازانیا بذارید

 

 

بعد یه لایه بشامل و سس گوجه روی ورق بکشید

 

 

حالا از بادمجانها بچینید

 

 

و یه لایه قارچ

 

 

یه لایه سس بشامل بریزید

 

 

یه لایه پنیر

 

 

باز یه ردیف سه تایی لازانیا بذارید و روش سس گوجه بریزید و لایه قبلی رو تکرار کنید (بقیه قارچ و بادمجان هم بریزید)

 

 

در نهایت سه ورق لازانیای اخر رو بچینید

روش رو با باقیمانده سس گوجه و بشامل بپوشونید 

 

 

و روی سس رو با پنیر بپوشوشنید ( پنیر من موزارلا و پراتو و اسرم بود) 

 

 

و به مدت 45 دقیقه یا زمانی که پنیر ذوب و طلایی بشه داخل فر بذارید

دست آخر میتونید گریل رو روشن کنید تا روی لازانیا هم طلایی بشه

 

 

بعد از پخت 15 دقیقه زمان بدید از داغی بیفته بعد سرو کنید

در ضمن فوت کوزه گری لازانیا استفاده از سس بشامل هست پس حذفش نکنید

 

 

 

 

در لایه ها چند برگ ریحان اونو عالی میکنه



به شما پیشنهاد میکنیم :





گل در چمن


خوراک گوشت چرخکرده با کدو سبز


کیک شکلات موس 3 لایه


کباب عربی سفید






نظرات شما


ندا :
با سلام، اتفاقا کیفیت عکسا خیلی هم خوبه ، ممنون
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: