الی بانو


یه غذای فوق العاده خوشمزه و راحت و البته شیک برای مهمانی و مخصوصا افطاری
 
با نون خیلی خوشمزه اس
 
من که از خوردنش سیر نمیشم
 
در ضمن میتونید روی مواد کمی پنیر پیتزا و یا ذرت هم بریزید که دیگه معرکه میشه
 
 
 
 
مواد لازم برای دو الی 4 نفر
 
چهار عدد بادمجان متوسط کشیده
 
گوشت چرخکرده یک پیمانه ( من یکم سویا هم ریختم) 
 
پیاز دو عدد کوچک
 
رب گوجه فرنگی دو ق غ
 
نمک و فلفل و زردچوبه
 
دارچین
 
من یکم ادویه گرام ماسالا هم استفاده کردم 
 
قارچ خرد شده نصف پیمانه
 
ابتدا بادمجانها رو راه راه پوست بگیرید
 
البته سر بادمجان رو جدا نکنید
 
و یه برش طولی طوری که چاقو تا ته بادمجان نره روی بادمجان ایجاد کنید که یه شکاف روش ایجاد بشه
 
و روی اونا نمک پاشیده نیم ساعت اجازه بدید تلخی بادمجونا بره و اینکه بعدا موقع سرخ شدن روغن کمی جذب کنن
 
تو یه تابه هم یه پیاز رو تفت بدید زرچوبه بزنید
 
قارچم اضافه و تفت بدید
 
بعد گوشتم اضافه و تفت بدید
 
یک قاشق رب گوجه اضافه کرده و نمک و فلفل و ادویه هم اضافه کرده و با حرارت ملایم ده دقیقه بذارید بپزه
 
بادمجونا رو هم سرخ کنید
 
تو یه قابلمه گود یه پیاز دیگه رو که ریز خرد کردید با کمی روغن تفت بدید
 
یکم زردچوبه و فلفل هم بهش اضافه کنید
 
بعد یک قاشق رب گوجه هم اضافه کرده و دارچین و کمی نمک و یه ق م ابلیمو تازه هم اضافه کنید
 
یک لیوان اب جوش رو به سس اضافه و بذارید یه پنج مین ریز بجوشه
 
بعد بادمجونا که سرخ کردید و خنک شده رو تو شکمشو با مایه گوشتی پر کرده و توی
 
سس بذاریدشون و بذارید با حرارت ملایم نیم ساعت غذا جا بیفته
 
من چند تا آلو بخارا هم توی سس انداختم
 
بعد در ظرف کشیده و نوش جان
 
بی نهایت خوشمزه اس
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





مارمالاد زردالو


بستنی نوتلا و کره بادام زمینی


دستورات ویژه والنتاین 2


نان سیر






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: