الی بانو...5/3/94


چیزکیک ها دسرهای خوشمزه ای هستند و نوع یخچالیشون خیلی ساده و راحت درست میشه

و برای مهمانی یا یه عصرونه ی خیلی دلچسب فکر خوبیه

این نوع چیز کیک که کیخوام آموزش بدم خیلی بی دردسر و راحتن

و چون لیوانی هستن نیازی به ژلاتینم ندارن

اما اگه خواستید برش بدید و بزرگ درستش کنید حتما از پودر ژلاتین یا ژله استفاده کنید

مواد لازم:

مربا آلبالو (من خودم درست میکنم): 1 پیمانه (یا هر مربایی که دوست دارید)

بیسکوئیت دایجستیو یا کراکر یا اریو یا هر بیسکوئیتی دوست دارید:12 عدد یا یک بسته بزرگ

پنیر خامه ای بدون نمک نرم یا پنیر ماسکارپونه 230 گزم یا 8 اونس

شیرعسلی صنعتی یک قوطی یا 14 اونس یا 400 گرم

 

 

پنیر خامه ای نرم و شیرعسلی رو با هم تو یه بلندر یا با هزن مخلوط کنید تا کرمی بشه

 

 

بیسکوییت رو در یک کیسه فریزر ریخته با کمک وردنه خردش کنید و در ظرفهای سرو تقسیمش کنید

 

 

روی بیسکوییت از کرم پنیری بریزید 

 

 

روی کرم هم از مربای آلبالو بریزید

 

 

و برای چند ساعت (حداقل 4 ساعت) در یخچال بذارید ...موقع سرو میتونید چند تا بادام پرک هم روی چیز کیک بذارید

بسیاااااااااااااااار ساده و خوشمزه

این دسر رو با مرباهای مختلف میتونید درست کنید

اگه مرباتون شیرین بود میزان شیرعسلی رو کمتر و پنیر رو بیشتر کنید

و اگه خواستید ژلاتین هم اضافه کنید 3 ق غ پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر پاشیده و 5 دقیقه بهش دست نزنید بعد

روی بخار کتری مخلوط و به کرم اضافه کنید

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خوراک قارچ و گوشت چرخ کرده


خوراک مرغ و ماست


کیک اسفنجی


کیک شکلاتی پنیری آلبالویی






نظرات شما


سمانه :
سلام.شیرعسلی جایگزین نداره؟
***********
سلام نه جایگزین نداره
افسانه :
سلام .خسته نباشید.بسیار عالی وآسون وشیک وبا کلاس.خیلی دوست دارم.
**********************************
سلام عزیزم
ممنونم دوست هنرمندم
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: