مریم بانو...5/2/94...(Borek spinach &cheese)


بورک یه نوع غذای ترکی هست که با خمیر یوفکا درست میشه

این خمیر رو در منزل هم میشه تهیه کرد...من از خمیر اماده استفاده کردم

تنوع غذایی و ظاهری بورک زیاده و همینه که مورد استقبال قرار میگیره

اینبار بورک اسفناج و پنیر رو براتون آماده کردم که بسیار سالم و خوشمزه اس و مطمئنم خوشتون میاد

مواد لازم:

اسفناج ریز خرد شده

پنیر موزارلای تازه یا پنیر ریکتا

پیاز

خمیر یوفکا

 

طرز تهیه:

پیاز رو ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت بدید 

اسفناجها رو اضافه کنید

شعله رو کم کرده و در تابه رو بذارید...وقتی آبش کشیده شد با شعله متوسط تفتش بدید

پنیر موزارلای تازه یا پنیر ریکتا رو اضافه و با اسفناج تفت بدید 

تمامی مراحل بیشتر از 10 دقیقه زمان نمیبره

اگه دسترسی به این پنیر ها ندارید از پنیر پیتزای رنده شده یا موزارلا رنده شده استفاده کنید

اما توصیه ی من همین دو پنیره چون بسیار خوشمزه اش می کنه

میتونید نمک و فلفل به ذائقه ی خودتون اضافه کنید...مواظب باشید شور نشه 

شعله رو خاموش کنید

حالا نوبت آماده کردن بورک هست

من از خمیر یوفکای گرد استفاده کردم...دو طرف لایه اول رو با روغن چرب کردم

لایه دوم خمیر رو روی اولی گذاشتم و اونم چرب کردم و همینطور لایه سوم 

کمی از مواد مثل شکل روی خمیر ریختم....

 

 

برای تا زدنش اول دو طرف خمیر رو تا زده بعد شروع به پیچیدنش کردم

کف ظرف مورد نظرتون رو چرب کرده و خمیرهای تا زده رو کناد هم در ظرف بچینید 

روی خمیر ها رو با برس ، زرده تخم مرغ بکشید و روش کنجد بپاشید(من کنجد و تخم خرفه پاشیدم)

ظرف رو در فر 200 درجه به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت قرار بدید

در انتها گریل رو روشن کنید تا روی بورک ها هم طلایی بشه

 

 

در مورد طعم این غذا باید بگم که اگه طعم نرگسی رو دوست دارید حتما عاشق این غذا میشید چون بسیار خوشمزه اس 

طعم اسفناج و پنیر کنار هم واقعا بی نظیره

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





ژله خرده شیشه


شنیسل مرغ


جوجه کباب دیابلو


کارگاه آنلاین آشپز هنرمند






نظرات شما


لیلا :
سلام،من یاد گرفتن غذاهایی ترکیه خیلی دوست دارم.اگه میشه دلمه برگ مو مخصوص ترکیه رو هم بگین
****************************************
سلام.انشاالله
فیروزه :
سلام مریم جان...دوست هنرمند.
خوشمزه و عالی ..نوش جان.
**********************************
سلام ممنونم عزیزم
مطبخ خانه ما :
سلام عزیزم خیلی عالی شده نوش جونتون
می شه آدرس منو یه بار دیگه لینک کنید مثل اینکه اشتباه شده نمیاره
*********************************************************
سلام ممنون
من درستش کردم دوستم
سویل :
سلام عزیزم خیلی خوشمزه به نظر میرسه من غذاهای کشور ترکیه رو خیلی دوستت دارم دستت درد نکنه.اگر امکان داره نان مغزدار زنجبیلی آذربایجان و یه نونی هست که تو ماه رمضون بخته میشه آموزش بدی ممنون از لطفت
***********************************************
سلام ممنونم از شما...انشالله بتونم
افسانه :
سلام الی جون.بسیار بسیار عالی.واقعا دوست داشتنی.ممنون از یه ایده بی نظیر.موفق باشید.
*******************************************************************************
سلام عزیزم ممنونم دوست هنرمندم ...مرسی که بهم سر میزنید
خیلی خوشحالم میکنید
شما هم همیشه موفق و شاد باشید
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: