الی بانو


این هم یک غذای بسیار خوشمزه که شاید کسایی که بادمجان رو نمی پسندند هم از اون خوششون بیاد
 
..بسیار مناسب میزهای مهمونی هست و خیلی خیلی ساده و راحت درست میشه
 
این غذا یونانی هست که انواع مختلفی داره
 
مواد لازم برای 2 تا 4 نفر:
 
بادمجان متوسط: 4 عدد
 
گوشت چرخکرده: نصف لیوان
 
سویا خیس خورده در صورت تمایل: نصف لیوان (میتونید کلا گوشت چرخکرده بریزید
 
قارچ: 6 عدد
 
سس بشامل پنیری: 1 تا 1/5 لیوان
 
رب گوجه فرنگی: 1 ق غ (یا سس گوجه فرنگی)
 
پیاز : 1 عدد
 
سیر رنده شده: 1 حبه
 
نمک و فلفل سیاه و و آویشن
 
پنیر پیتزا :1 لیوان برای غذا و 3 ق غ لیوان برای سس
 
ابتدا بادمجانها رو که ورقه کردید و نیم ساعت در نمک خوابوندید رو سرخ کنید و روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافه اش
 
گرفته بشه.
 
 
 
 
 
 
در همان تابه که بادمجان رو سرخ کردید یا در تابه ای دیگر 1 عدد پیاز خلالی یا نگینی شده رو با کمی روغن سرخ کنید
 
سیر رنده شده و زردچوبه و فلفل سیاه رو هم اضافه کنید
 
کمی که طلایی شدن گوشت چرخ کرده و سویا رو هم اضافه کنید و بذارید خوب سرخ بشن
 
قارچ ها رو در کمی روغن حدود 3 دقیقه با شعله ی زیاد تفت بدید و به مایه گوشت اضافه کنید 
 
رب گوجه و نمک و آویشن و 1 ق م آب لیمو ترش رو هم اضافه کرده و بذارید با حرارت کم حدود 5 دقیقه مواد هم بپزه
 
و هم سرخ شه 
 
برای سس بشامل پنیری:
 
در یک قابلمه کوچک کمی کره ذوب کنید و 3 ق غ آرد بهش اضافه کرده و تفت بدید
 
کمی زردچوبه و اویشن و فلفل سیاه یا سفید هم اضافه کنید
 
کمی که تفت خورد  1/5 لیوان شیر رو بهش اضافه کرده و مدام هم بزنید تا شیر بجوش بیاد و کم کم به غلظت فرنی که
 
هنوز یکم شل هست برسه حالا پنیر پیتزا و نمک رو بهش اضافه و هم بزنید تا پنیر ذوب شه و سس غلیظ شه
 
این سس بسیاااااااااااااااااار خوشمزه هست
 
 
 
 
 
حالا فر رو روی 190 درجه روشن و گرم کنید
 
در ظرف مخصوص و نشکن که تحمل دمای فر رو داشته باشه کمی سس بشامل بریزید
 
روش یک لایه بادمجان بذارید
 
 
 
 
 
 
حالا سس گوشتی رو اضافه کنید (من یک لایه ریختم شما میتونید لایه ها رو بیشتر کنید )
 
 
 
 
مقداری سس بشامل روی سس گوشت بریزید
 
 
 
 
 
 
یک لایه پنیر پیتزا بریزید
 
 
 
 
حالا لایه دوم بادمجان رو بچینید و روش سس بشامل بریزید (یه لایه کامل بریزید تا کل موادو پوشش بده)
 
 
 
 
 
 
حالا بقیه پنیر رو اضافه کنید و کل مواد رو با پنیر پوشش بدید
 
 
 
 
 
 
ظرف رو به مدت نیم ساعت یا تا وقتی دورش کاملا طلایی بشه و متل تصویر بشه در فر بذارید
 
بعد از فر خارج کرده و بعد از اینکه 5 تا 10 دقیقه کمی خنک شد سرو کنید
 
 
 
 
 
 
این غذا با نان سرو میشه و بسیاااااااااااااااار خوشمزه اس
 
حتما امتحان کنید
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





ساندویچ چیزاستیک


خاگینه مغز دار


استیک با سس فلفل


سکنجبین






نظرات شما


نفس :
سلام،من ابن غذاروزیادمیپزم چون عاشقشم،فقط سیب زمینی ورقه شده وسرخ شده هم داره که بعدازگوشت میذارم،خیلی خوشمزه ترمیشه
فیروزه :
سلام الی جونم..بسیار عالی و خوشمزه.
نوش جونتون عزیزم.
***************************************
سلام فیروزه جووووووون
ممنونم دوست هنرمندم...جاتون خالی
زهرا :
سلام.به جای فر میشه روی اجاق گاز درست کرد؟چطوری؟
*******************************************************
سلام من امتحان نکردم عزیزم
باید امتحان کنید...ولی خب صد درصد پنیرش طلایی نمیشه و مدت بیشتری برای پختش لازمش
مطبخ خانه ما :
سلام عزیزم آدرس وب من از azmsm.blogfa.com به matbakhema.ir تغییر کرده لطفاً با همون نام قبلی و آدرس جدید لینکم کنید.با تشکر
*****************************************
سلام عزیزم انجام شد
sam sam :
بسیار راحت وعالی
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: