الی بانو...16/12/93


این سس کارامل از اون خوشمزه های روزگاره که حتما حتما واجبه که یاد بگیرید

خیلی خیلی به درد بخوره چه تو تزیین کیک ها چه برای انواع بستنی و دسر و ...

البته اگه خالی خالی تا ته نخوردیدش خیلی استفاده داره

مخصوصااااا برای تزیین کیک که بزودی یه دستور عالی ازش میذارم

 

 

این سس کارامل رو اگه با خامه فرم گرفته مخلوط کنید یه خامه ی کاراملی بسیار خوشمزه دارید که برای تزیین کیک

دسر های خامه ای مثل تیرامیسو و ... کاربرد زیادی داره و از نظر طعم و عطر هم فوق العاده اس

پس دست بکار شید و این سس رو امتحان کنید

مواد لازم:

شکر:2 لیوان

کره:150 گرم

خامه صبحانه:200 میلی لیتر یا یک پاکت

سس دولسه دلچه:1 قوطی (یا نصف یک قوطی)دستور دولسه دلچه (اینجا)

 

 

ابتدا شکر رو تو دیگ ریخته (لعابی بهتره ) و روی شعله متوسط بذارید

شکر کم کم از دیواره ها شروع میکنه به ذوب شدن

به هیچ عنوااااااان نباید با قاشق همش بزنید

فقط هر چند دقیقه دسته ی قابلمه رو گرفته و قابلمه رو تکون بدید تا شکرهای مرکز قابلمه هم به کناره ها برن و شکر کم کم ذوب بشه

و هر از چند گاهی قابلمه رو یه تاب بدید که شکر ها و کارامل مخلوط شده و کارامل نسوزه

فقط حتما دستکش بپوشید چون کارامل چیز خطرناکیه و خیلیییییی داغه

حدود 15 تا 20 دقیقه طول میکشه تا شکر ذوب بشه ...وقتی شکر ذوب شد زود میسوزه مرز بین سوختن و عالی شدنش 

خیلی کمه پس مواظب باشید...بهترین کارامل باید نسوخته باشه اما یه ته مزه تلخی (خیلی کم) داشته باشه و رنگش قهوه ای طلایی و کمی

تیره باشه

بعد از ذوب شدن کامل شکر مجازید که همش بزنید

 

 

 

 

وقتی شکر ذوب شده کره رو اضافه و سریع به خورد کارامل بدید

 

 

خامه رو هم به روش بن ماری یا در ماکروفر کمی گرم کرده تا روان بشه و به کارامل اضافه و سریع مخلوط کنید

 

 

بعد از خامه دولسه دلچه رو اضافه کرده و مخلوط کنید...سس شما حاضره وبه قدری خوشمزه و خوش عطره که

داغ داغ هم دوست دارید بخوریدش 

 

 

شما میتونید دولسه دلچه رو حذف کنید اما پیشنهاد میکنم اینکارو نکنید چون سس رو خیلی خیلی خوشمزه تر میکنه

 

 

من این کارامل رو برای یک کیک درست کردم که بزودی دستورشو براتون میذارم

این سس برای تزیین بستنی هم عالیه و طعم بسیار خوبی داره

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





دسر موز کاراملی


پای سیب


اسنک سوسیس


رشته پلو






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: