این کوکی که میخوام آموزش بدم از ابتکارات خودمه و از پختش راضی هستم
چون خیلی خیلی خوش طعم و با بافت عالی بود
برای عید میتونه یه گزینه ی عالی و خوشمزه باشه
خودتون میدونید که طعم بادام زمینی و نوتلا چقدر کنار هم عالی هست

مواد لازم :
آرد سفید: 125 گرم یا 1 پیمانه
نشاسته ذرت: 1 ق غ
بادام زمینی پودر شده : 40 گرم (شما میتونید پودر بادام ، فندق ، یا هر مغز دیگه ای رو جایگزین کنید)
کره: 80 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
بیکینگ پودر :1 ق چ استاندارد یا یک ق م معمولی
شکر: 70 گرم (1/4 پیمانه + 2 ق غ سر صاف)
نوتلا :برای بین کوکی ها (من از دولسه دلچه و کره بادام زمینی هم استفاده کردم)
شما میتونید بجای نوتلا از هر نوع شکلات صبحانه یا کرم یا گاناش استفاده کنید)
آرد و نشاسته ذرت و پودر بادام زمینی و شکر و بیکینگ پودر رو در کاسه ای مخلوط کنید

تخم مرغ و کره ه نرم رو اضافه و با قاشق یا نوک انگشتان مخلوط کنید تا خمیر یکدستی درست بشه
خمیر رو به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار بدید تا استراحت کنه


بعد از این استراحن نیم ساعته فر رو روی 180 درجه روشن کنید و در سینی فر کاغذ روغنی بندازید
(لازم نیست چربش کنید)
خمیر رو با وردنه به قطر 3 میلی متر باز کرده و مثل شکل قالب بزنید (قالب من گرد 6 سانتی بود)


سپس در سینی فر چیده و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا زمانی که زیر بیسکوئیت ها طلایی بشه در فر بذارید
رنگ کوکی ها نباید تغییر کنه...ابتدا دو تا از کوکی ها رو در فر بپزید تا قلق زمان پخت دستتون بیاد
چون اگه زیادی بپزن سفت میشن ...توصیه میکنم بیشتر از ده دقیقه تو فر نمونن

بعد از پخت صبر کنید کمی خنک بشن بعد از داخل سینی برداشته و روی توری فلزی یا در بشقاب بذاریدشون تا خنک بشن
وقتی از داغی افتادن بین کوکی ها نوتلا یا هر نوع کرمی دوست دارید بذارید
من نوتلا و دولسه دلچه (سس کارامل) و کره بادام زمینی (از نوع خونگی) بینشون گذاشتم
روی چندتاشونم پودر کاکائو و پودر قند الک کردم


با اطمینان میگم خیلی خیلی خوشمزه هستند حتما امتحان کنید

