قبلا کره بادام زمینی خانگی رو آموزش دادم
و چند تا دستور هم با کره بادام زمینی گذاشتم و که اگه امتحان کرده باشید حتما حتماااااااا این کاپ کیک رو هم
امتحان خواهید کرد ...خوب میدونید طعم کره بادام زمینی و شکلات همخوانی خیلی خوبی داره و واقعا خوشمزه اس
مواد لازم برای 12 کاپ کیک:
آرد :190 گرم (هر پیمانه آرد 125 گرم)
نمک: 1/5 ق چ
بیکینگ پودر: 2 ق چ
شکر ریز دانه : 160 گرم (هر پیمانه شکر 200 گرم)
تخم مرغ: 2 عدد
شیر : 180 میلی لیتر
پودر کاکائو : 40 گرم
کره بادام زمینی: 125 گرم
شکلات تلخ : 100 گرم
برای فراستیگ:
خامه فرم گرفته:100 گرم
کره بادام زمینی:250 گرم
کره نرم 50 گرم
پودر شکر :100 گرم
فر رو روی 160 درجه روشن و گرم کنید
داخل قالب های کاپ کیک رو هم کپسول کاغذی بذارید
کره بادام زمینی و شکر رو با همزن خوب مخلوط کنید تا یکدست و کرمی بشه
سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام رو 2 دقیقه بزنید
شیر رو هم اضافه و در جد مخلوط شدن هم بزنید

آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو رو 3 بار الک و آرام اضافه کرده و به آرامی با لیستک فولد کنید یا با سرعت کند در حد چند ثانیه
مخلوط کنید

سپس شکلات تلخ ذوب (به روش بن ماری روی بخار آب کتری) و خنک شده رو اضافه کنید و آرام با بقیه مواد با لیستک فولد کنید
مایه کیک را بین 12 کپسول تقسیم کرده و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار بدید
شما بعد از 20 دقیقه با خلال دندون چک کنید هر موقع تمیز خارج شد یعنی پخته
بعد از پخت کاپ کیک ها رو روی توری فلزی گذاشته تا خنک بشن
برای فراستینگ :
پودر شکر و کره بادام زمینی و کره رو به مدت 6 دقیقه با همزن بزنید
سپس خامه فرم گرفته رو بهش اضافه و آرام فولد کنید
این کرم رو در قیف ریخته و روی کیک بدید و یا باقاشق روی کیک بریزید

این کاپ کیک ها بدون خامه هم خیلی خوشمزه هستند

میتونید روی فراستینگ رو با بادام زمینی تست شده پوشش بدید

دستور ترجمه شده از وبلاگ chocoblog.com