کروتان به تکه های برشته شده ی نان میگن
که میتونه مکعب باشه یه با هر شکل دیگه ای...کروتان معمولا از نان بیات شده درست میشه
یعنی اینکه نان تست یا باگت و ... که مدتی تو یخچال مونده و بیات شده کاملا مناسب برای کروتان شدن هست
کروتان در فرانسوی کغوتن یا به ترجمه ی فارسی کراست معنی میشه

اگه یکبار این کروتان ها رو درست کنید من تضمین میکنم که بهشون معتاد میشید بسکه این کوچولوهای برشته خوشمزه و ترد هستند
نانهای بیات رو به تیکه های مساوی برش میزنید و در روغن روی گاز یا در فر بدون روغن یا با کره اونها رو تست میکنید
و حاصل اینکار تیکه های ترد و سبک کروتان هستند که در کنار انواع غذا ، سالاد و سوپ و ... میتونید اونها رو سرو کنید

نانها (تست خیلی عالی جواب میده) رو با قیچی آشپزخونه یا کارد به مکعب های یک اندازه تقسیم کنید
و اونا رو تو سینی فر بچینید و با دمای 150 درجه اجازه بدید تا طلایی و برشته بشن
من یه سری از مکعب ها رو به کره مذاب و روغن زیتون آغشته کردم (با برس روشون بکشید یا اسپری کنید)
و روی اونها فلفل قرمز و آویشن پاشیدم
نتیجه کار عااااالی بود

اما شما میتونید اونها رو با هرچی دوست دارید طعم دارکنید
مثل:
پاپریکا
فلفل سیاه و قرمز
پودر سیر یا پیاز
پودر سبزیجات
جعفری و شوید و..
پنیر و ....
مورد استفاده ی این خوشمزه ها توی سوپ از جمله سوپ فرانسوی ،دیپ ها ، غذاهای سوخاری و یا پوره ها،سالاد و...
میتونید یه کاسه پر از کروتان سر میز کنار بقیه غذاها بذارید
خلاصه که کروتان خیلی خیلی خوشمزه و پر کاربرده ازش غافل نشید
