اگه طعم کره بادام زمینی رو دوست داشته باشید حتماااااااااا عاشق این اسلایسها می شید
طعم کره بادام زمینی با شکلات همخوانی خیلی خوبی داره
این اسلایس ها بسیار راحت و سریع آماده میشن و برای عید میتونیی گزینه ی خیلی خوبی برای پذیرایی باشن
شما میتونید بجای کره بادام زمینی از کره پسته ، فندق و یا هر اجیلی که دوست دارید استفاده کنید

مواد لازم:
چوب شور یا کراکر نمکی : 3 بسته 80 گرمی (بین 180 تا 240 گرم جا داره که استفاده کنید)
کره : 80 تا 100 گرم
کره بادام زمینی: 200 گرم
پودر شکر: 1/3 تا 1/2 پیمانه یا 100 گرم (کم کم اضافه کنید که بنا به ذائقه ی خودتون باشه)
شکلات تلخ یا شیری : 150 تا 200 گرم
ابتدا چوب شور یا کراکر رو تو یه کیسه فریزر ریخته و با وردنه یا گوشت کوب روش بکوبید که خرد بشه (اما پودر نشه)
کره بادام زمینی هم میتونید اماده بخرید یا(طبق دستور : اینجـــــــــــــــا )تو خونه درست کنید
که البته اگه تو خونه درست کنید هم خوشمزه تر و سالم تره و هم خیلیییییییییی به صرفه تر


تو یه کاسه پرتزل یا چوب شور خرد شده رو بریزید و کره ی ذوب شده و کره بادام زمینی و پودر شکر رو اضافه کنید
و با یه قاشق خوب مخلوطشون کنید



کف یه قالب 18*28 یا یه ظرف پیرکس کوچک رو یه کاغ روغنی بندازید و این کرم رو توی ظرف ریخته و صافش کنید

شکلاتتون که میتونه تلخ یا شیری باشه رو به روش بن ماری یا روی بخار کتری یا در ماکروفر ذوب کنید
(اگه شکلات شیری استفاده کردید شکر کمتری در کرم بریزید ، پیشنهاد من شکلات 60 یا 70 درصد هست)
و شکلات ذوب شده رو که کمی خنک شده روی کرم بریزید

ظرف رو به مدت 2 ساعت در یخچال بذارید سپس با چافوی تیز به اندازه دلخواه برش بزنید
برای هر برش چاقو رو با آب داغ شسته و خوب خشک کنید


برای تزیین میتونید از شکلات ذوب شده با هر رنگی استفاده کنید

بجای بادام زمینی انواع مغزهای دیگه رو میتونید کره کنید و استفاده کنید از جمله پسته و فندق و گردو و بادام و کنجد
