الی بانو


این کیک عالی رو من خودم ابداع کردم و دستورش به طور کامل از خودمه و مطمئن باشید هیچ جا این دستور رو پیدا نخواهید کرد

من برای سالگرد نامزدی داداشم تصمیم گرفتم یه کیک درست کنم و این کیک ترکیباتی از چیزایی باشه که داداشم خیلی دوس داره

و اونا چیزی نبودن جز شیرعسلی، شکلات و گاناش

من هم تصمیم گرفتم یه کیک برپایه این مواد درست کنم

دستوری که دارم برای یه کیک در یک قالب 18 سانتی یا قالب مینی لوف مناسبه

اما مت چون میخواستم دو لایه کیک داشته باشم تو قالب 20 سانتی درستش کردم و این کار رو 2 بار انجام دادم یعنی دوتا کیک

با ارتفاع 4 سانت درست کردم...یکی شکلاتی و یکی ساده 

یعنی تو یه کیکم 2 قاشق ارد کم کردم و جاش دو قاشق پودر کاکائو ریختم وتوی کیک دوم پودر کاکائو نریختم

این کیک جز بهترین کیک هایی بود که درست کردم بسیار عالی و راحت و خوش طعم و بافت خیلی بی نظیر

 

 

مواد لازم: 

تخم مرغ: 2 عدد

کره: 100 گرمدولسه دلچه: 10 ق غ

پودر کاکائو: 2 ق غ

آرد: 1 پیمانه یا 125 گرم

پودر نارگیل:40 گرم (هر پیمانه پودر نارگیل= 90 گرم)

وانیل:نصف ق چ

بیکینگ پودر: 2 ق م

نمک: 1 پنس

باتر میلک: 1/3 پیمانه (شیر هم میتونید جاش بریزید)

 

 

خب اول بگم دولسه دلچه چیه: مطمئنا دستورای زیادی از شیرعسلی و دولسه دلچه تو سایتمون دیدید اما بازم میگم برای تازه واردا:

یک قوطی شیر عسلی (مارک هایی مثل الفجر ،نستله و ...)که از سوپرمارکت خریدید رو توی یه قابلمه ی گود پر از آب بذارید

و بذاریدش روی شعله ی گاز به مدت 3 یا 4 ساعت بجوشه (تمام مدت آب روشو بپوشونه) بعد بذارید خنک شه و درش رو باز کنید

میبینید که شیرعسلی کاراملی رنگ شده ...این سس خیلی خیلیییییییییی پر کاربرد و خوشمزه هست

البته دولسه دلچه رو در منزل هم میتونید تهیه کنید: اینجــــــــــــا

 

 

برای باتر میلک هم 1 قاشق غ خ سرکه ی سفید رو توی 1 لیوان شیر ریخته و روشو بپوشونید و یه جای گرم بذارید 5 دقیقه بمونه 

میبینید که بریده بریده شده...این باتر میلکه و کاربرد خیلی زیادی توی پخت کیک و شیرینی و غذاو... داره و بافت کیک رو عالی میکنه

فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید...کف قالب کاغذ روغنی بندازید

همه مواد رو بذارید هم دمای محیط بشن

آرد ونمک و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط و سه بار الک کنید و پودر نارگیل رو بهشون اضافه و ویسک کید

 

 

توی یه کاسه تخم مرغ و کره ی نرم و دولسه دلچه و وانیل رو حدود 4 دقیقه خوب بزنید

 

 

 

مخلوط آرد رو اضافه و با لیستک آروم به صورت دورانی با مایه مخلوط کنید

 

 

 

باتر میلک رو هم اضافه و آرام مخلوط کنید

 

 

مایه رو در قالب ریخته و به مدت 35 تا 45 دقیقه یا زمانی که خلال دندون ازش تمیز بیرون بیاد در فر بذارید و روی توری بذارید

تا خوب خنک بشه

الان فکر نکنید پف کیک کمه بلکه من عمدا تو یه قالب بزرگتر پختمش که زیاد قطور نشه چون دوتا کیک میخواستم بپزم و بعد

برای تزیین نخوام کیک رو از وسط نصف کنم...این مایه برای یه قالب 15 تا 18 سانت عالی پف میکنه

اگه خواستین کاپ کیکش کنید 20 تا کاپ کیک بهتون میده

 

 

خب من بعد از پخت این کیک تصمیم گرفتم کیک دومم کاکائویی نباشه برای همین تو کیک دوم بجای 2 ق غ پودر کاکائو 2 ق غ آرد 

اضافه کردم...میبینید دستور هیچ فرقی نمیکنه فقط جای پودر کاکائو با آرد عوض میشه

الان من دوتا کیک با دورنگ مختلف دارم

اگه خواستید کیکتون 4 لایه باشه میتونید تو قالب 18 سانتی درستشون کرده و هر کدوم رو تبدیل به دو قسمت کنید

البته همین کیک با همین اندازه هم از وسط راحت نصف میشه و پف خوبی داره

 

 

شما میتونید کیک رو به هر شکلی دوست دارید تزیین کنید مثلا با خامه یا باتر کریم یا چیزکرم  و...

اما تزیین من این بود:

از اونجا که ما خامه خور نیستیم من گاناش کاراملی رو انتخاب کردم:

برای گاناش 1 بسته خامه 200 میلی لیتری رو روی حرارت داغ کردم (نباید بجوشه) و با 5 ق غ دولسه دلچه و 60 

گرم شکلات تلخ یا دارک مخلوط کردم چون خامه داغه شکلات و دولسه دلچه سریع داهلش حل میشن

و این مخلوط رو 1 ساعت تو یخچال گذاشتم تا خودشو بگیره و کیکم هم خنک بشه

 

بعد از این مدت روی کیک اول یه رو با چنگال سوراخ سوراخ کردم (مواظب باشید چنگال رو تا ته کیک فرو نکنید)

و 2 قاشق دولسه دلچه روش کشیدم ...بعد یه لایه هم گاناش کشیدم

و یه لایه هم موز حلقه حلقه شده چیدم

کیک دوم رو روی کیک اول قرار دام و بقیه گاناش رو روی کیک ریختم

روی گاناش رو با خرده بیسکوئیت و برش های خرمالو تزیین کردم

 

 

 

 

 

عکس برش کیک تو گوشیمه فعلا خود کیک رو داشته باشید تا عکس برشش رو هم اضافه کنم

باز هم میگم خیلییییییییییییییییییییییییی خوشمزه اس حتما امتحان کنید

 

 

 

این هم برش کیک

 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





نکات مهم برای پخت کیک اسفنجی


نان و مربای خانگی


خوراک لوبیا سبز


کیک نارگیل و آناناس






نظرات شما


فیروزه :

واااایییییی چه کیکی...واقعا منو به هوس انداخت بسییییااااااااااار عاالیییی و هنرمندانه. .
دوست عزیز..خوشحال میشم به من هم سر بزنین .آپم. ..

***************************************

حتما امتحانش کن فیروزه جون چون خیلی خیلی عالیه

ممنونم از محبتت

حتما میام

مهرشین :

به به عااالی شده الی جون هنرمند. خیلی خوشگله و اشتهابرانگیز.

***********************************

سلام مهرشین جون

ممنونم دوست هنرمندم محبت داری