الی بانو


این کاچی شیر از صبحانه های مورد علاقه خانواده ی ما از دوران بچگی هست

و من به یاد اون دوران هنوز درستش میکنم و از بخت خوش ماهان هم خیلی از این کاچی خوشش میاد

زمانی بود که هر روز ویار کاچی شیر و کاچی تخم مرغی داشتم و هر روز یه کاسه ی بزرگ ازشون میخوردم

فکر کنم برای همین ماهانم خیلی دوست داره

نمیدونم شهرهای دیگه هم این کاچی رو درست میکنن یا نه ...من این کاچی رو از مادربزرگم یاد گرفتم

 

مواد لازم برای 2 یا 3 نفر:

آرد کامل گندم:2 ق غ 

شیر: 3 لیوان

نمک

کره : درصورت تمایل

 

شیر سرد رو با ارد مخلوط کرده و روی حرارت بذارید و مدام همش بزنید تا به جوش بیاد و غلظتش مثل

فرنی (یکم شل تر البته)بشه و نمکش رو هم اندازه کنید

اگه خواستید کمی کره هم توش بریزید و از روی حرارت بردارید

توی کاچی نون خرد کرده بریزید و کمی که نان نرم شد و کاچی خنک تر شد میل کنید

خیلییییییییییییییییییی خوشمزه اس به امتحانش می ارزه

البته ممکنه بعضی ها هم خوششون نیاد من به سلیقه ی اون افرا هم احترام میذارم

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





توپک هویج


فرنچ تست با انجیر برشه


نان روغنی


ته چین مرغ و بادمجان






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: