من دستور اصلی این بستنی رو در سایت دوست جونم شف نگین عزیز دیدم
www.chefnegin.com
خیلی راحت و خوشمزه اس
البته من خودم تغییرات کوچولویی تو دستور اصلی دادم با جازه ی نگین جون (دستور اصلی وانیل و شکلات نداره و مقدار خرمالوش کمتره)

مواد لازم:
خرمالوی درشت و رسیده:3 عدد
خامه صبحانه: 200 گرم
شکر
شکلات چیپسی:3 ق غ
وانیل مقداری
خرمالو رو پوست بگیریدو در آسیاب یا بلندر پوره اش کنید

در یک ظرف خامه و خرمالوی پوره شده و شکر رو مخلوط کنید

وانیل و شکلات چیپسی رو هم بهش اضافه کنید و حسابی این مواد رو با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه


در ظرف رو ببندید و بذاریدش به مدت 3 ساعت تو فریزر

بعد از سه ساعت برید سراغش و با قاشق همش بزنید و دوباره برای 2 ساغت بذاریدش تو فریزر

بعد از 2 ساعت دوباره برید سروقتش و با قاشق همش بزنید
این کار رو 3 بار دیگه یا تا وقتی که بافت بستنی ایجاد بشه انجام بدید
بعد از اون بسنی خوشمزه ی شما حاضره

روی بستنی میتونید مربای آلبالو (خیلی همخوانی داشت) یا سس کارامل یا دولسه دلچه یا سس شکلات بریزید که
خیلی خوشمزه میشه

نکته: این بستنی رو با میوه های دیگه هم میتونید درست کنید...مخصوصا با انبه، موز و یا توت فرنگی و هلو عالی میشه

