الی بانو


یادش بخیر وقتی بچه بودم خیلی وقتا خونه ی مادربزرگم برای چند روز می موندم 

خونشون چه صفایی داشت حیاط تمیز پر از گل محمدی و درخت سیب و زردآلو ، انگورای باقچه چقد شیرین و خوشگل بودن

بماند که آقاجونم نمیذاشت سراغشون بریم وخودش برامون میچید

باقچه ی حیاط بالا یه درخت سنجد و یه درخت توت و یه درخت زردآلو داشت با یه باقچه پر از انواع سبزی

خونه های قدیمی دو  بخش داشتن یه خونه شمالی میساختن و یه خونه جنوبی دقیقا روبروی هم تو دو طرف حیاط

که هر خونه یه حیاط مستقل هم داشت...این دوتا حیاط آقاجونم پر بود از انواع درخت میوه و باقچه های رنگارنگ و گلهای خوشبو

صبحها که بیدار میشدیم چون در خونه رو باز میذاشتن حسابی سردمون میشد و میرفتیم زیر لحاف

و بوی حیاط خاکی آب پاشیده و جارو شده وبوی گلهای محمدی مستمون میکرد

یادش بخیر...خدا آقاجونمو رحمت کنه که وقتی رفت همه ی این چیزای خوبم باهاش رفت

مادربزگم دیگه الان خیلی مسن هست و درد کمر و پا و... نمیذاره مثل قدیما غذاهای خوشمزه درست کنه

این کاچی رو همیشه وقتی خونشون بودم صبح ها برام درست میکرد خیلی خیلی خوشمزه بود

مخصوصا که ته کاسه رو آقاجونم با انگشتش پاک میکرد و میذاشت دهنم آخ که چه مزه ای میداد

به یاد اون ایم من این کاچی رو برای پسرم . البته خودمون درست میکنم

گرچه مزه ی اون که مامان بزرگ میپخت یه چیز دیگه بود

 

***************************************************************

 

برای پختش ی پیاز کوچیک رو ریز خرد کنید و تو کمی کره یا روغن تفت بدید

کمی زردچوبه هم بهش اضافه کنید

بعد 2 قاشق آرد گندم کامل بهش اضافه و خوب تفت بدید حدود 1 دقیقه

1/5 لیوان آب هم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مایع به جوش بیاد و کمی غلیظ شه

وقتی مایع جوشید 1 تخ مرغ توش بشکنید و سریع هم بزنید تا کامل باز شه و خوب بپزه

نمک هم اضافه کرده و زیر غذا رو خاموش کنید

غلظتش باید مثل فرنی باشه اگه خیلی سفت بود کمی آب اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا به جوش بیاد

نوش جان

 

 

ما برای خوردنش توش نون خرد میکنیم و وقتی نون ها نرم شد با سر میریم توش



به شما پیشنهاد میکنیم :





کرم زعفرانی


ته دیگ حصیری


عدس پلو با کلم


ماکارونی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: