با یه دستور عالیــــــــــــــــــــــــــه عالی برای شیرینی دانمارکی خدمتتون رسیدم
با اطمینان میگم شیرینی ام از دانمارکی های بیرون هم بهتر شد
بسیار لطیف خوشمزه و نرم و البته با یه بافت عالی شد
البته خیلی طول کشید از ساعت 11 صبح تا شب مشغولش بودم ولی ارزششو داشت
دستور شیرینی رو از یوتوب گرفتم
مواد لازم برای خمیر :
آب ولرم 200ml یا 1 لیوان سرخالی
شیر 50ml یا یک پنجم لیوان
آرد 600g = هر پیمانه آرد مساوی با 125 گرم هست
مایه خمیر 1 ق غ (من مایه خمیر فوری استفاده کردم)
شکر 4/1 پیمانه یا 50g
روغن مایه 50g یا 1/4 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
نمک کمی
مارگارین 300g
مواد لازم برای کرم وانیلی :
شیر نیم لیتر یا 2 لیوان
آرد نشاسته ذرت 50 گرم
شکر 100 گرم یا نصف پیمانه
وانیل 4/1 ق چ
من چون خمیر مایه فوری داشتم دیگه نذاشتم خمیر مایه عمل بیاد و مستقیم به آرد اضافه اش کردم
اما شما اگه خمیر مایه معمولی دارید: 1 ق شکر،خمیر مایه و آب ولرم را با هم ترکیب کنید و روی اون رو بپوشونید تا حجمش 2 برابر شه
مارگارین رو هم رنده کنید و بعد بین پلاستیک بذاریدش و با وردنه شکل مربع بهش بدید

من به این شیوه عمل کردم:
شیر و روغن و تخم مرغ و شکر و نمک رو مخلوط کردم

آرد رو 3 بار الک کرده و توی یه کاسه بزرگ ریختم و وسط آرد رو گود کرده و مخلوط شیر رو به آرد اضافه کردم ...
خمیر مایه فوری هم اضافه کردم و شروع کردم به ورز دادن
حدود 15 دقیقه خمیر رو حسابی ورز دادم


روی کاسه سلفون کشیده و خمیر رو نیم ساعت یه جای گرم لای پتو بذارید تا ور بیاد

سطح کار رو آرد پاشی کنید و حالا خمیر رو به این شکل باز کنید کمی وسطش برآمده میشه که من از اون مرحله عکس ندارم متاسفانه

یه نکته برای مارگارین اینکه دمای مارگارین و خمیر باید یکی باشه
چون اگه مارگارین از خمیر سرد تر باشه تو خمیر باز نمیشه
و اگه از خمیر گرم تر باشه مارگارین از لا به لای خمیر بیرون میزنه (اتفاقی که برای من افتاد اما حل شد خدا رو شکر)
حالا مارگارین رو بذارید وسط خمیر
و به حالت بقچه پیچش کنید و آرد اضافی رو هم پاک کنید

وبا وردنه بکوبید رو خمیر تا مارگارین باز شه وخمیر رو بصورت مستطیل مانند باز کنید
و اول یه طرف خمیر رو تا وسط تا کنید
بعد طرف دیگه
حالا خمیر رو برای 20 دقیقه تو یخچال استراحت بدید و این بار از جهت مخالف قبل خمیر رو باز کنید و
باز مثل عکس بالا تا کنید و مجدد 20 دقیقه تو یخچال
این کار رو 6 بار باید تکرار کنید که من چون کره ام کمی گرمتر از خمیر بود این کار رو 8 بار انجام دادم
طوری که دفعه آخر دیگه شب شده بود
خمیر این شکلی میشه ورقه ورقه
بین استراحت خمیر ها کرم وانیلی رو درست کنید
همه مواد کرم رو با هم ترکیب کنید و بذارید رو حرارت ملایم تا جوش بیاد
بعد کرم رو تو کاسه بریزید و روی اون رو با پلاستیک بپوشونید تا لایه نبنده و بذارید تو یخچال و فر رو هم روی 180 درجه روشن کنید
حالا خمیر رو نازک باز کنید و برش بزنید (1 سانت)
کرم رو تو قیف بدون ماسوره بریزید و روی خمیر مقداری کرم بذارید (یا باقاشق مبا خوری از کرم روی خمیر بریزید)
بعد از پیچیدن خمیر ها به شکل دلخواهتون چند دقیقه به شیرینی استراحت بدید تا پف کنه
و بعد روی شیرینی هارو با ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید
من اول کمی مخلوط آب و عسل روی شیرینی ها کشیدم و بعد زرده تخم مرغ کشیدم و کنجد و مخلوطی از شکر و کمی دارچین هم
روشون پاشیدم...چون شیرینی خمیر خیلی کمه و با اینکار شیرینی اندازه و مناسب میشه
شیرینی هارو تو فر از با حرارت 180 درجه سانتی گراد قبل گرم شده (از 20 دقیقه قبل فر رو روشن کنید)
به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید
وقتی پختن و کمی خنک شدن کمی عسل رو با یه کوچولو آب مخلوط کنید که یه ذره رقیق تر بشه و با برش روی شیرینی ها بکشید
میتونید کمی شکر و دارچین هم روی اونا بپاشید یا پودر قند
نوش جان
باز هم میگم این دستور عالیه و بهترین و باکیفیت ترین نوع شیرینی دانمارکی رو به شما میده
که طعمش حرف نداره حتی از بهترین شیرینی های بیرون هم خوشمزه تره
شیرینی ها رو در ظرف در بسته در یخچال بذارید که تازه بمونه . نیم ساعت قبل از سرو از یخچال خارج کنید
با این دستور حدود 40 تا شیرینی خواهید داشت
این شیرینی های عالی هم خانم گلنا از همراهان سایت درست کردن
