زرشک پلو رو که ماشالله همه ی خانهای ایرانی خیلی خوب بلد هستند
در این زرشک پلو که الان عکسشو میذارم من پلو رو مثل همیشه به صورت کته دم انداختم
با این تفاوت که تو آب کته زعفران دم کرده ریختم
و بعد در موقع سرو زرشک تفت داده شده هم روش ریختم
برای مرغش هم
مرغ و هویج و پیاز رو روی شعله کم گذاشتم تا مرغ آب انداخت و با آب خودش و روغن خودش پخت و سرخ شد
بعد نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه فرنگی هم اضافه کرم و کمی تفت دادم
و نصف لیوان آب جوش هم اضافه کردم و شعله رو ملایم کردم تا وقتی که بپزه و آبش غلیظ بشه
و جا بیفته
این مدل مرغ خیلی راحت...خوشمزه و رژیمیه
به جای رب گوجه میتونید زعفران، آب پرتقال، آب نارنج و ...به مرغ اضافه کنید


