الی بانو


این فانل کیک یه چیزی تو مایه های زولبیای خودمونه البته تفاوت هایی داره

مثلا تو شهد نمیذارنش و با مربا و عسل و ... سرو میشه...یا روش یه اسکوپ خامه یا بستنی میذارن

مواد لازم :
 
آرد یک لیوان 
 
شیر سه چهارم لیوان 
 
یک عدد تخم مرغ 
 
شکر سه قاشق غذاخوری 
 
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری 
 
نمک یک هشتم قاشق چایخوری 
 
من مقداری زعفران هم ریختم
 
همه مواد رو در یک کاسه با همزن یا همزن دستی مخلوط کنید طوری که یکدست بشه
 
 
 
 
بعد مواد رو در قیف یا یه ظرف سس کچاپ که شستینش بریزید
 
 
 
 
تابه رو روغن ریخته و بذارید داغ بشه و از مایه در تابه به شکل نامنظم ریخته و بذارید طلایی بشه
دقت کنید هرچی بیشتر سرخ بشه خشک تر میشه
 
 
 
 
بعد از پخت و خنک شدن روی اون رو با پودر قند...مربا ، عسل ، خامه ، شکلات یا گاناش، کارامل، دولسه دلچه و ....
 
تزیین کرده و بپوشونید
 
مربا آلبالو براش عالی جواب میده و همینطور عسل
 
 
 
 
میتونید با مایه یه کیک پیچ در پیچ بزرگ درست کنید اما من چندتا درست کردم و رو هم چیدمشون
 
 
 
 
نکته:میتونید مقدار شکر رو افزایش بدید ولی من توصیه نمیکنم مگر اینکه بعد پخت چیز شیرینی روش نریزید
 
 
 
نوش جان
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک شکلاتی


ژله خرده شیشه 2


پاناکتا زعفرانی


کروسان مرغ






نظرات شما


سارا :

بله، ممنون نديدم . واقعاً كاراتون عالي و باسليقه ست. من امروز با سايتتون آشنا شدم. هر روز سر ميزنم.خسته نباشيد. واقعاً هنرمنديد

*********************************************

ممنونم سارا جون محبت دارید

سارا :

ببخشيد آرد نداره تو مواد لازم؟

*********************************

آرد که همون اولی هست....چرا دقت نمیکنید

هستی :

سلام
بسیار عالی
ماهم اپیم

*************************

سلام عزیزم ممنونم

حتما میام