الی بانو


این کوکوی خوشمزه دستپخت یکی از دوستان عزیزم من به اسم عاطفه خانم هست

امیدوارم شما هم مثل من از دیدن این دستور و درست کردنش لذت ببرید

کوکوی مرغ 
 
مواد لازم برای 2 نفر 
 
تخم مرغ = 3عدد 
زعفران = 1/4قاشق چایخوری 
مرغ =1 طرف سینه 
زرشک = 1قاشق غذاخوری 
روغن = نصف فنجان 
پیاز = 3عدد 
نمک،فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 
 
 
 
یک عدد پیاز،یک ظرف سینه مرغ،نمک،فلفل،زردچوبه و یک لیوان آب را در قابلمه ریخته تا حدود یک ساعت بپزد،بعدازآنکه مرغ پخت و آب آن نیز تقریبا تبخیر شد،مرغ را خرد میکنیم. 


 
 
یک چهارم قاشق چایخوری زعفران با کمی آب جوش ، دم میکنیم تا زعفران آب کرده به دست آید. 
 

 
 
دو عدد پیاز را با نصف فنجان روغن،باشعله زیادسرخ میکنیم و کمی زرچوبه به آن اضافه میکنیم،سپس روغن آنرا جدامیکنیم و پیازداغ هارا در ماهیتابه پهن میکنیم تا خشک و برشته شودو روغن باقی مانده رابرای کوکو استفاده میکنیم. 
تخم مرغ ها ، پیاز داغ ها ،مرغ خردشده،زعفران آب کرده،نمک و فلفل را باهم مخلوط مینکیم تا مایع کوکو به دست آید. 
 

 
 
روغن را در یک ماهیتابه کوچک داغ کرده،مایع کوکو را درآن میریزیم و 1قاشق زرشک شسته شده را روی آن پهن میکنیم در ماهیتابه را میگزاریم تا کوکو کمی بسته شود 
 

 
 

 
 
کوکو رابرش میدهیم و در ظرف را میگزاریم،بعدازکمی پخت، دوباره،روی محل برش قبلی را برش میدهیم. 
 

 
 
ولی در ظرف را نمیگزاریم تا لبه های برش خورده کوکو سرخ وبرشته شوند. 
 
 
 
 
کوکو را برگردانده تا طرف دیگر آن نیزسرخ شود.ولی درظرف را نمیگزاریم تا کوکو برشته شود.مواظب باشید زرشک ها نسوزد. 
 
 
 
 
نوش جونتون 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





سس تارتار


لازانیا 2


دمنوش به و لیمو


کیک سه شیر






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: