خوراک مرغ سوخاری با عطر زنجبیل یه غذای ایتالیایی هست
این غذا معمولا با سس سالسای ماست و یا اسپاگتی سرو میشه
خیلی راحته و طعم بسیار دلچسبی هم داره
سرو اون با اسپاگتی هم خیلی خوشمزه اس که بزودی تو یه پست جداگونه توضیح میدم

مواد لازم برای 2 نفر:
سینه مرغ :نصف یک سینه درشت
زنجبیل: 1 قاشق چ خ یا م خ بسته به ذائقتون
نمک و فلفل سیاه
ماست
آب لیمو ترش:1 قاشق م خ
آرد سوخاری

سینه مرغ رو از وسط به دو برش نازک تقسیم کنید و کمی با بیفتک کوب بکوبید
سینه مرغ رو در ماست و زنجبیل و نمک و فلفل و آب لیمو ترش به مدت 1 ساعت بخوابونید

سپس در آرد سوخاری غلطانده تا به طور کامل با آرد سوخاری کاور بشه
روغن رو در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار بدید...تکه های مرغ رو در روغن داغ سرخ کرده تا دو طرفش طلایی
و خوب سرخ بشه


این مرغ خیلی خیلی خوش طعمه مخصوصا با سس سالسای ماست یا اسپاگتی

نوش جان...
