الی بانو


این کیک بی نظیر و عالی رو دوست عزیزم مرگل از روی دستور توستر ها در وبلاگ توستر درست کردند

البته به زودی خودم هم تصمیم دارم درستش کنم چون خیلی عالیه

 

 

مواد لازم:

کره   100 گرم

شکر   1و4/1 پیمانه

تخم مرغ   2 عدد

آب لیمو ترش تازه   3 قاشق سوپخوری

زست لیمو ترش   1 قاشق سوپخوری ( رنده پوست لیمو )

شیر   نصف پیمانه

بیکینگ پودر   1 قاشق چایخوری

جوش شیرین   4/1 قاشق چایخوری

آرد   2 پیمانه

 

قالب 23 سانتی رو با کره یا روغن جامد چرب کرده و آردپاشی میکنیم یا کاغذ روغنی میندازیم، من توی پیرکس مستطیل درستش کردم!

آرد رو با بیکینگ پودر و جوش شیرین 3بار الک میکنیم

فر رو روی 175 درجه سانتی گراد میذاریم تاگرم بشه

کره نرم رو با شکر میزنیم تا کرمی و سبک بشه، بعد تخم مرغها رو تک تک اضافه میکنیم به همراه زست لیمو و خوب میزنیم!

آب لیمو ترش رو اضافه میکنیم به همراه 3/1 از آرد و مخلوط میکنیم، نصف شیر رو میریزیم ومخلوط میکنیم، دوباره 3/1 از آرد و

بعد شیر و در آخر مابقی آرد! فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم

توی قالب کیک میریزیم و میذاریم توی فر! 35 تا 40 دقیقه طول میکشه تا بپزه! تست میکنیم اگه چیزی به خلال

نچسبید میاریم بیرون و روی پنجره سیمی میذاریم تا خنک بشه!

بافت خیلی سبک و خوبی داره!عطر لیمو هم توش بی نظیره!

 

با تشکر از وبلاگ توستر tosterr.persianblog.ir

و دوست عزیزم مرگل

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





لقمه های پنیری


لازانیای ویژه با سه مدل پنیر


مربا توت فرنگی


تیرامیسو بدون تخم مرغ






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است