این دستور عالی از خانم فرناز فردوس هست
خیلی راحت و عالی و خوشمزه اس و به عنوان عصرونه با چای خیلی دلچسب هست
مواد لازم برای درست کردن 17 کاپ کیک:
آرد: 2 و نیم پیمانه (یا لیوان) یا 227 گرم (هر پیمانه آرد = 125 گرم)
شکر:1 پیمانه (یا لیوان) یا 200 گرم
آلبالو هسته گرفته:1 پیمانه یا لیوان
کره:50 گرم
بیکینگ پودر:1 قاشق چ خ
شیر:نصف پیمانه
تخم مرغ:2 عدد
وانیل:1/4 قاشق چ خ
ابتدا فر رو روی 175 درجه روشن میکنیم
کره نرم شده و شکر رو 2 یا 3 دقیقه با همزن میزنیم

سپس وانیل رو اضافه کرده و تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و هر کدوم رو 2 دقیقه میزنیم

شیر رو اضافه کنید و حدود 2 دقیقه بزنید تا زمانی که شکر حل بشه

آرد و بیکینگ پودر رو الک میکنیم و آرام به مواد اضافه میکنیم و با لیستک به صورت دورانی مخلوط میکنیم
خمیر تقریبا سفتی درست میشه


آلبالو ها رو اضافه میکنیم آرام با لیست با مایه کیک مخلوط میکنیم


کپسولهای کیک رو در قالب میذاریم و از مایه کیک توی هر کپسول 1 قاشق غ خ میریزیم و به مدت
25 تا 30 دقیقه یا زمانی که تستر از کیک تمیز بیرون بیاد در فر میذاریم


کاپ کیک های خوشمزه ما حاضره
نوش جان

بافتشون هم عالیه
